خوراک لوبیا چیتی رو چطور درست کنم

در شهرهای شمالی به خصوص گیلان خوراک لوبیا را هم به عنوان صبحانه میل می‌کنند و هم به عنوان وعده‌های غذایی. لوبیا کباب هم یکی از غذاهای محبوبی رشتی‌هاست که این خوراک را به همراه گوشت کباب شده (چنجه) می‌خورند. اما این غذا در عین سادگی و راحتی در حین پخت یک پیش‌نیاز مهم دارد. بهتر است ۱۲ تا ۸ ساعت پیش از پخت لوبیا چیتی را در آب خیس کنید، یک یا دوبار نیز در این فاصله آب آن را عوض کنید تا به اصطلاح نفخ آن برطرف شود.
خوراک لوبیا چیتی رو چطور درست کنم

یک نت ـمواد لازم:
لوبیا چیتی خام: ۲۵۰ گرم
قارچ (در صورت تمایل) : ۲۵۰ گرم
پیاز داغ نگینی‌شده: ۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زرد چوبه به اندازه کافی
آب‌لیموی تازه: به اندازه کافی هنگام سرو

طرز تهیه و دستور پخت:
۱. لوبیا چیتی را در ظرف، به همراه سه لیوان بریزید  تا روی حرارت ملایم بپزد.
۲. داخل یک ماهیتابه پیاز داغ، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل و زرچوبه رو با هم تفت بدهید تا رب سرخ شود و مزه خامی آن گرفته شود.
۳. اگر قصد دارید به خوراک خود قارچ اضافه کنید، در این مرحله دست به کار شوید، قارچ‌ها در اندازه کوچک ( هم‌اندازه با لوبیا) خرد کنید و در ظرف دیگر با کره و نمک تفت دهید و به رب گوجه فرنگی اضافه کنید.
۴. سری به لوبیا چیتی بزنید، وقتی تقریبا پخت و از خامی در آمد مایه قارچ و فلفل رو به آن اضافه کنید.
۵. در این مرحله هرچقدر لوبیا و مواد اضافه شده به آن روی حرارت ملایم‌تری باشد، خوشمزه‌تر می‌شود.
۶. تست کردن نمک، فلفل و طعم لوبیا در این مرحله انجام دهید
۷. از اضافه کردن بیش از حد رب گوجه فرنگی و زردچوبه خودداری کنید، چرا که باعث تیره شدن یا زرد شدن خوراک شما می‌شود

 
 

افزودن یک دیدگاه جدید

Fill in the blank.