نان فطیر ریحون گردو

یک نت ـ آموزش درست کردن نان فطیر ریحون گردو/داخل یک ظرف پلاستیکی آب ولرم و شکرو میریزیم و هم میزنیم تا شکر داخلش حل بشه بعد خمیر مایه رو اضافه میکنیم یه کم ظرفو تکون میدیم
نان فطیر ریحون گردو

یک نت ـ طرز تهیه نان فطیر ریحون گردو

مواد لازم :

آرد سفید : تقریبا ۲/۵ لیوان
آب ولرم : یک لیوان
شکر : ۲ قاشق چایخوری
خمیر مایه فوری : ۳ قاشق چایخوری
روغن کنجد : ۶ قاشق غذاخوری
نمک : ۱ قاشق چایخوری
زرده ی تخم مرغ : ۱ عدد
پنیر و گردو و ریحون : به میزان لازم
شیر و زرد چوبه و سیاهدانه و کنجد سفید : به میزان لازم

طرز تهیه :

داخل یک ظرف پلاستیکی آب ولرم و شکرو میریزیم و هم میزنیم تا شکر داخلش حل بشه بعد خمیر مایه رو اضافه میکنیم یه کم ظرفو تکون میدیم تا کمی حل بشه درظرفو میگذاریم تا ۱۰ دقیقه بمونه خمیرمایه عمل بیاد (محیط باید گرم باشه) بعد از ۱۰ دقیقه که خمیر مایه عمل اومد به هم میزنیم و نمک و روغن کنجدو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم دو لیوان آرد روش الک میکنیم با قاشق هم میزنیم تا خمیر بشه بعد نصف لیوان آرد کنار دستمون میذاریم کم کم رو خمیر الک میکنیم و با دست ورز میدیم تا خمیر بدست نچسبه ( آردو نباید زیاد اضافه کنیم وگرنه خمیرمون سفت میشه ) در آخر ۱۰ دقیقه خمیرو با مشت ورز میدیم بعد روش پاکت فریزر میندازیمو با پارچه بزرگ میپوشونیم به مدت ۱ ساعت جای گرم میذاریم تا خمیر عمل بیاد و حجمش دو برابر بشه در همین فاصله پنیر ، گردو و ریحونو با هم میکس میکنیم و میذاریم کنار (مقدار ریحون نباید زیاد باشه و گرنه تلخ میکنه خیلی کم بهش ریحون بزنید)
بعد از یک ساعت که خمیر حجیم شد کمی ورز میدیم تا هوا ازش خارج بشه بعد روی سطح کار آرد میپاشیم از خمیر برمیداریم داخلش از مواد میانی میذاریم و بهش فرم میدیم بعد تو سینی فر چرب شده که توش کاغذ روغنی انداختیم با فاصله کم میچینیم روش پارچه میندازیم و ۱۰ دقیقه ی دیگه بهش استراحت میدیم بعد از ۱۰ دقیقه زرده تخم مرغو کمی شیر و زردچوبه رو باهم مخلوط میکنیم فطیرارو رومال میکنیم با سیاهدانه و کنجد سفید روشو میپوشونیم داخل فر از قبل گرم شده که داخلش کاسه ی آب گذاشتیم میذاریم در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵تا ۲۰ دقیقه آخر سر گریلو روشن میکنیم تا روشون طلایی بشه بعد از پخت که از فر درمیاریم با دستمال بزرگ میپوشونیم تا خشک نشن .

نوش جان

افزودن یک دیدگاه جدید

Fill in the blank.‎