رفتن به محتوای اصلی

طرز تهیه پای چوپان

تاریخ انتشار:
یک نت ـ آموزش درست کردن غذای پای چوپان/قدمت این غذا برمیگرده به زمانهای قدیمی که سیب زمینی یه ماده غذایی ارزون ودر دسترس برای قشر فقیر جامعه بود
طرز تهیه پای چوپان

یک نت ـ خوب حتما میدونید که این غذا یه خوراک انگلیسی هست به نام شپردز پای به معنی پای چوپان،شپرد یعنی چوپان

حالا چرا پای چوپان،چون قدمت این غذا برمیگرده به زمانهای قدیمی که سیب زمینی یه ماده غذایی ارزون ودر دسترس برای قشر فقیر جامعه بود این غذا رابا یک لایه ازپوره سیب زمینی و گوشت چرخ کرده  گوسفندی و سبزیجاتی مثل هویج و پیاز وسیر،  تهیه میکردن وچون اون گوشتش را چوپانها ازگوشت گوسفندها شون استفاده میکردن به همین خاطر اسم این پای شده پای چوپان

امروزه کمی دستورها متنوع شده واز سبزیجات دیگه ای مثل ذرت و نخودفرنگی و قارچ  استفاده میکنن که دستوراصلیش نداره  ولی به دلخواه میشه ریخت،به جای گوشت چرخ شدش هم میشه ازگوشت مرغ پخته و ریش شده استفاده کرد ولی اصلش گوشته اونم گوشت چرخ شده گوسفندی،اگر گوشت گوساله بزنید  کاتج پای یعنی پای کلبه روستایی درست کردید نه شپردزپایمن به این روش تهیه می کنم:

گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرمپیاز درشت ۱ عدد سیر یکی دو حبهفلفل دلمه ای درشت ۱ عددهویج نگینی پخته شده ۲ عدد متوسطنخودفرنگی پخته شده ۱ پیاله قارچ به دلخواه ۲۰۰ گرمنمک،فلفل، زردچوبه،اویشن به مقدار کافیرب یک قاشق غذاخوری پرسیب زمینی ابپز ۴ عدد بزرگکره ۳۰ تا ۵۰ گرمشیر مقداریپنیر پیتزا یا گودا _دستور اصلیش نداره اصلادرابتدا پیاز نگینی خرد شده وسیر رابامقدارکمی از روغن تفت دهیددر حد سبک و شیشه ای شدن  سپس گوشت را اضافه کنید،گوشت رابا پیازنیزخوب تفت داده،فلفل دلمه ای خردشده رابیفزایید هم بزنید،رب رااضافه کنید  وخوب سرخ کنید تا رنگ رب باز شود_می تونین یکی دوتاگوجه رنده شده هم اضافه کنید_فلفل ،زردچوبه واویشن زده سپس  حرارت را خاموش کنید،هویج ونخودفرنگی پخته شده و قارچ تفت داده رابه ان بیفزایید مخلوط کنید ونمک رامیزان کنید،کف ظرف موردنظر را با کمی روغن چرب کنید،موادگوشتی راکف ظرف فشرده کنید یک لایه قارچ ورقه ای نازک خام به دلخواه بچینید_ازقارچهای سفید  وسفت استفاده کنید_وپنیرپیتزا به مقدار کافی _این دو مورد دلخواهه_آزپوره سیب زمینی گرد کرده وروی ان بچینیدپوره سیب زمینی:۴ عدد سیب زمینی ابپز شده را له کنید تا داغه ۵۰ گرم کره بزنید من سی گرم زدم، کم کم شیر بیفزایید تا جایی که سیب زمینی داخل دست قشنگ گردبشه ،خیلی شیر نزنید که شل بشه ،درنهایت نمک وفلفل سیاه به مقدار کافی بپاشیددر فر ازقبل گرم ۱۸۰درجه حدود سی دقیقه ،درپایان کمی گریل کنید،❣می تونین از سس بشامل هم به دلخواه استفاده کنید

 

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا