دیپ اسفناج

یک نت ـ آموزش درست کردن دیپ اسفناج / اسفناج ها را در تابه ای بدون روغن تفت دهید تا آب آن کشیده شود.
دیپ اسفناج

یک نت ـ طرز تهیه دیپ اسفناج

دیپ اسفناج

زمان آماده سازی : ۷ دقیقه
مواد لازم :
پنیر خامه ای : ۲۲۵ گرم
اسفناج : ۳۰۰ گرم
خامه ترش : ۳/۴ پیمانه
گوجه فرنگی مکعبی خرد شده : ۲ عدد
پیازچه خرد شده : ۲ عدد
پودر پیاز : ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک : ۳/۴ قاشق چایخوری
فلفل : ۳/۴ قاشق چایخوری

طرز تهیه :
اسفناج ها را در تابه ای بدون روغن تفت دهید تا آب آن کشیده شود.
پنیر خامه ای و خامه ترش را باهم بزنید تا یکدست شوند.
باقی مواد را اضافه کرده و در غذاساز ریخته و مخلوط کنید.
این دیپ را می توانید با کراکر، چیپس، نان و سبزیجات مورد دلخواه سرو نمایید.

افزودن یک دیدگاه جدید

Fill in the blank.‎