دیپ اسفناج

یک نت ـ آموزش درست کردن دیپ اسفناج / اسفناج ها را در تابه ای بدون روغن تفت دهید تا آب آن کشیده شود.
دیپ اسفناج

یک نت ـ طرز تهیه دیپ اسفناج

دیپ اسفناج

زمان آماده سازی : 7 دقیقه
مواد لازم :
پنیر خامه ای : 225 گرم
اسفناج : 300 گرم
خامه ترش : 3/4 پیمانه
گوجه فرنگی مکعبی خرد شده : 2 عدد
پیازچه خرد شده : 2 عدد
پودر پیاز : 1/2 قاشق چایخوری
نمک : 3/4 قاشق چایخوری
فلفل : 3/4 قاشق چایخوری

طرز تهیه :
اسفناج ها را در تابه ای بدون روغن تفت دهید تا آب آن کشیده شود.
پنیر خامه ای و خامه ترش را باهم بزنید تا یکدست شوند.
باقی مواد را اضافه کرده و در غذاساز ریخته و مخلوط کنید.
این دیپ را می توانید با کراکر، چیپس، نان و سبزیجات مورد دلخواه سرو نمایید.

امتیاز: 
هنوز رایی ثبت نشده