رفتن به محتوای اصلی

طرز تهیه مسقطی برای شب یلدا

تاریخ انتشار:
یک نت ـ طرز تهیه مسقطی برای شب یلدا / طرز تهیه مسقطی به شکل هندوانه برای شب یلدا
طرز تهیه مسقطی برای شب یلدا

یک نت ـ طرز تهیه مسقطی به شکل هندوانه برای شب یلدا

شب یلدای تان را با مسقطی هندوانه شیرین تر کنید

شب یلدا در بین ما ایرانیان جایگاه ویژه ای دارد و اکثر خانم ها برای شب یلدا دسرهای مختلفی درست می کنند. یکی از بهترین دسرها برای شب یلدا مسقطی هندوانه است.

مواد لازم برای مسقطی هندوانه برای شب یلدا : نشاسته      ۱ لیوان آب     ۵ لیوان گلاب     ۱ لیوان شکر     ۱.۵ لیوانرنگهای خوراکی     به مقدار لازمشکلات چیپسی     به مقدار لازم

طرز تهیه مسقطی هندوانه برای شب یلدا :آب سرد و نشاسته را کاملا مخلوط می کنیم تا نشاسته در آب حل شود.بعد گلاب را اضافه می کنیم.ظرف را روی شعله قرار می دهیم و به طور مُدوام هم می زنیم تا مسقطی غلیظ و کشدار شود و شکر را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا شکر کاملا حل شود.حالا شعله را کم می کنیم و به مدت نیم ساعت دَم می کنیم.

بعد از این مرحله بخشی از مسقطی را با رنگ خوراکی قرمز رنگ می کنیم داخل قالب دلخواهمان می ریزیم تا کمی خودش را بگیرد و ببندد بعد یک لایه مسقطی ساده روی آن میریزیم و باز زمان می دهیم تا ببندد و در آخر بخشی از مسقطی را با رنگ خوراکی سبز رنگ می کنیم و لایه سوم را اضافه می کنیم و زمان می دهیم تا کاملا سفت شود.

داخل ظرف مورد نظر برمی گردانیم و با یک تکان کوچک از قالب جدا می کنیم.اگر برای جدا کردن دسر ها از قالب مشکل دارید، حتما سطح قالب را قبل از استفاده چرب کنید و هنگام جدا کردن دسر برای چند ثانیه قالب را داخل یک ظرف آب ولرم قرار بدهید و بعد در ظرف اصلی برگردانید.در پایان با شکلات چیپسی برای مسقطی هندوانه دانه تخمه بگذارید.

دیدگاه‌ها

فاطمه 1395/01/13 - 03:40

عالی بود عالی عالی ممنون

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا