دستورپخت ماهی قزل‌ آلا کبابی با فسفر اضافه

آشپزی,طرز تهیه ماهی قزل‌ آلا کبابی, پخت ماهی قزل‌ آلا کبابی فسفردار, طرز تهیه ماهی قزل‌ آلا با فسفر اضافی, نحوه طبخ ماهی کبابی, طرز طبخ ماهی, انواع طبخ ماهی, نحوه پخت کباب ماهی, نحوه مزه دار کردن ماهی, آموزش آشپزی, سایت آشپزی
ماهی قزل‌ آلا کبابی

یک نت ـ طرز تهیه ماهی قزل‌ آلا کبابی با فسفر اضافه!

ماهی قزل آلا کبابی با فسفر به علت داشتن فسفر زیاد برای ذهن و مغز مفید است

امروز برای شما عزیزان طرز تهیه ماهی قزل آلا کبابی را آماده کرده‌ایم که به علت داشتن فسفر برای ذهن و مغز بسیار مفید است.

مواد لازم برای ماهی قزل آلا کبابی :
 ماهی قزل آلا     سه عدد فیله 180 گرمی
 آب لیمو      یک چهارم فنجان
 شکر قهوه‌ای     یک چهارم فنجان
 پودر فلفل قرمز     دو قاشق غذاخوری
لیمو     چهار قاشق چایخوری
روغن نباتی     یک قاشق غذاخوری
زیره سبز     یک و نیم قاشق چایخوری
دارچین     یک و یک چهارم قاشق چایخوری
نمک     یک قاشق چایخوری
اسپری پخت و پز    
طرز تهیه ماهی قزل آلا کبابی :
فیله ماهی قزل آلا را درون یک کیسه فریزر قرار می‌دهیم و آب لیمو را اضافه کرده و درون یخچال به مدت حداقل یک ساعت قرار می‌دهیم تا سرد شود و بوی بد ماهی کاهش یابد.

فر را بر روی دمای 200 درجه سانتی گراد ( 400 درجه فارنهایت ) قرار می‌دهیم و یک ظرف مناسب انتخاب کرده و اسپری پخت و پز را استفاده می‌کنیم و یک فویل آلومینیومی نیز تهیه می‌کنیم.

شکر قهوه‌ای ، پودر فلفل قرمز ، لیمو ، روغن ، زیره ، دارچین و نمک را درون مخلوط کن ریخته و با هم مخلوط می‌کنیم.

حال ماهی‌ها را از کیسه خارج کرده و درون مخلوط شکر قهوه‌ای می غلتانیم و درون فویل و سپس در ظرف پخت قرار می‌دهیم.

پس از آن درون فر قرار داده و 12 تا 15 دقیقه اجازه می‌دهیم حرارت ببیند. غذای شما آماده است.

امتیاز: 
هنوز رایی ثبت نشده