طرز تهیه سالاد سیب زمینی و ذرت

سالاد یکی از بهترین ایده ها برای کسانی است می خواهند شام بخورند ولی لاغر بمانند. در این مقاله طرز تهیه سالاد سیب زمینی و ذرت را آموزش می دهیم.
سالاد

یک نت ـ سالاد سیب زمینی و ذرت، یک شام سبک تابستانی

مواد لازم برای سالاد سیب زمینی و ذرت

بلال : 3 عدد
سیب زمینی : 900 گرم
نمک 
پیاز قرمز : 1 عدد
سرکه سیب : 3 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه
روغن زیتون : ¼ پیمانه
ریحان تازه خرد شده : نصف پیمانه
گشنیز خرد شده : نصف پیمانه

 

طرز تهیه سالاد سیب زمینی و ذرت 

دانه های ذرت را جدا و آنها را آبپز کنید. 
سیب زمینی را با یک قاشق غذاخوری نمک در آب بپزید تا کاملا خنک شوند. 
هر دو را آبکش کنید و بگذارید خنک شوند.
در همین زمان، پیاز را خرد کنید. 
در یک کاسه بزرگ، پیاز خرد شده، سرکه، نمک و نصف قاشق چایخوری فلفل را با هم مخلوط کنید. 
ذرت ها را اضافه کنید.
سیب زمینی ها را له و سپس به مخلوط پیاز و ذرت اضافه کنید. 
روغن را اضافه کنید. 
ریحان و گشنیز و نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید. 
یک ساعت پیش از سرو اجازه دهید خنک شود. 
در صورت تمایل می توانید پیش از سرو، آن را 24 ساعت در یخچال خنک کنید.

امتیاز: 
هنوز رایی ثبت نشده