رفتن به محتوای اصلی

طرز تهیه آش قلیه گیلانی

تاریخ انتشار:
آش,طرز تهیه انواع آش,پخت آش قلیه گیلانی, مواد لازم برای آش قلیه گیلانی, طرز تهیه آش گیلانی, آشنایی با آش های محلی, آش قلیه گیلانی, آموزش آشپزی, سایت آشپزی, طرز پخت آش قلیه گیلانی, طرز تهیه انواع آش
طرز تهیه آش قلیه گیلانی

یک نت ـ طرز تهیه انواع آش

مواد لازم : نخود و لوبیا     از هر کدام یک پیمانه کشمش      یک پیمانه گوشت چرخ‌ کرده      350 گرمقیسی      100 گرمچغندر     یک عدد کوچکهویج     سه عدد متوسطسبزی آش شامل اسفناج، تره، جعفری و گشنیز     700 گرمآرد برنج     نصف پیمانهشکر     نصف فنجانآرد     یک تا دو قاشق غذا خوریآبغوره     یک لیواننعنا داغ     5 قاشق غذا خوریپیاز     یک عدد ریز خرد شدهنمک، فلفل و روغن     به میزان لازم

طرز تهیه :

نخود و لوبیا را از قبل خیس کنید و بعد بپزید .

در نیمه‌های پخت، آرد برنج را با مقداری آب مخلوط کنید تا کاملا حل شده و سپس هویج و چغندر نگینی خرد شده و نمک و فلفل را به آش اضافه کرده و بگذارید با حرارت ملایم پخته شود.

گوشت را هم با پیاز رنده شده و نمک و فلفل و آرد مخلوط و سر گنجشکی درست کنید و تفت دهید.

قیسی و کشمش را هم تفت دهید و به آش اضافه کنید.

سبزی‌ها را پس از پاک کردن و شستن، به آش افزوده و برای چاشنی هم شکر و آبغوره را در انتها اضافه کنید و بگذارید آش جا بیفتد.

آش را در ظرف مناسبی کشیده و روی آن را با پیاز سرخ شده و نعنا داغ تزئین و میل کنید.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا