دستور پخت ماهی تیلاپیا با سیر و لیمو

ماهی غذایی خوشمزه و مقوی است که توصیه شده هفته ای یک مرتبه میل شود اگر هر بار به یک روش آن را طبخ کنید بی شک از مزه آن خسته نخواهید شد .
 ماهی

یک نت ـ طرز تهیه ماهی تیلاپیا با سیر و لیمو

ماهی غذایی خوشمزه و مقوی است که توصیه شده هفته ای یک مرتبه میل شود اگر هر بار به یک روش آن را طبخ کنید بی شک از مزه آن خسته نخواهید شد .

آماده سازی : 30 دقیقه

پخت : 40 دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر :

فیله ماهی تیلا پیلا      4 عدد

آبلیمو تازه     3 قاشق غذا خوری

کره آب شده     1 قاشق غذا خوری

سیر خرد شده      یک حبه

جعفری خشک و خرد شده     1 قاشق چای خوری

فلفل     به میزان لازم

طرز تهیه :
1- فر را در دمای 190 درجه سانتی گراد (375 درجه فارانهایت) از قبل گرم کنید . سینی پخت را با یک اسپری آشپزی نچسب اسپری کنید یا با کمی روغن چرب نمایید.

2- فیله های تیلاپیا را زیر آب سرد بشورید و با دستمال کاغذی کلفت خشک کنید.

3- فیله ها را در سینی پخت قرار بدهید. آبلیمو را روی همه ی فیله ها بریزید سپس کره را نم نم بالای آن بریزید و سیر و جعفری و فلفل را بپاشید .

4- سپس آنها را در فر از قبل گرم شده تا زمانی که ماهی سفید شود بپزید و از هم با قاشق جدا کرده و تکه کنید، به مدت 30 دقیقه.

امتیاز: 
هنوز رایی ثبت نشده