آنچه دیگران می خوانند:
مواد لازم( برای ۱۰ لیوان):
آب پرتقال — یک لیتر
میخک — ۶ عدد
چوب دارچین — ۵ تکه بزرگ
جوزهندی — ¼ قاشق چایخوری
شربت آبلیمو (یخ زده) — نیم لیتر
پرتقال (قاچ شده) — ۳ عدد (۶۳۰ گرم)
سودا — یک لیتر
لیموترش (حلقهشده) — ۲عدد (۱۸۰ گرم)
روش تهیه:
در قابلمهای مناسب، آب پرتقال را بههمراه ۱۰۰ میلیلیتر آب روی حرارت قرار دهید تا گرم شود، سپس میخک و چوب دارچین را به آن اضافه کرده و به مدت ۱۰ دقیقه به آرامی بجوشانید؛
پس از این مدت، قابلمه را از روی حرارت بردارید و جوزهندی را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید مخلوط کاملاً سرد شود، آن را روی شربت آبلیموی یخ زده بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید و ۱۵ دقیقه صبر کنید؛
پرههای پرتقال را در لیوان سرد بلندی قرار دهید ۱۵۰ میلیلیتر شربت را در لیوان ریخته و روی آن سودا بریزید و با حلقههای لیموترش، میخک و چوب دارچین تزیین و سرو کنید؛
پیشنهاد:
معمولاً این شربت در میهمانیهای بزرگ سرو می شود.
در صورت تمایل میتوانید کمی شکر به شربت نیز اضافه کنید که زمان اضافه کردن آن در مرحله دو میباشد.