آموزش درست کردن پانچ پرتقال با ادویه

یک نت ـ آموزش درست کردن پانچ پرتقال با ادویه
آموزش درست کردن پانچ پرتقال با ادویه

مواد لازم( برای ۱۰ لیوان):

آب پرتقال — یک لیتر

میخک — ۶ عدد

چوب دارچین — ۵ تکه بزرگ

جوزهندی — ¼ قاشق چای‌خوری

شربت آب‌لیمو (یخ زده) — نیم لیتر

پرتقال (قاچ شده) — ۳ عدد (۶۳۰ گرم)

سودا — یک لیتر

لیموترش (حلقه‌شده) — ۲عدد (۱۸۰ گرم)
روش تهیه:

    در قابلمه‌ای مناسب، آب پرتقال را به‌همراه ۱۰۰ میلی‌لیتر آب روی حرارت قرار دهید تا گرم شود، سپس میخک و چوب دارچین را به آن اضافه کرده و به مدت ۱۰ دقیقه به آرامی بجوشانید؛
    پس از این مدت، قابلمه را از روی حرارت بردارید و جوز‌هندی را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید مخلوط کاملاً سرد شود، آن را روی شربت آب‌لیموی یخ زده بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید و ۱۵ دقیقه صبر کنید؛
    پره‌های پرتقال را در لیوان سرد بلندی قرار دهید ۱۵۰ میلی‌لیتر شربت را در لیوان ریخته و روی آن سودا بریزید و با حلقه‌های لیمو‌ترش، میخک و چوب دارچین تزیین و سرو کنید؛

پیشنهاد:

    معمولاً این شربت در میهمانی‌های بزرگ سرو می شود.
    در صورت تمایل می‌‌توانید کمی شکر به شربت نیز اضافه کنید که زمان اضافه کردن آن در مرحله دو می‌باشد.

امتیاز: 
هنوز رایی ثبت نشده