آموزش پخت خورش انار دانه مسما

یک نت ـ آموزش پخت خورش انار دانه مسما
آموزش پخت خورش انار دانه مسما

مواد لازم:

٢٠٠ گرم پیازخرد شده
١/٢ از یک مرغ
٢ عدد اناردانه شده
٢ قاشق غذاخوری شکر در صورت تمایل
٣ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
١ قاشق چایخوریخوری زردچوبه
١ قاشق چایخوری گلپر
١/٢ قاشق چایخوری فلفل
نمک به میزان لازم
روغن به میزان لازم

طرز تهیه :
مرغ را به همراه نمک و زردچوبه سرخ می‌کنیم.سپس آن را به همراه آب می‌گذاریم تا بپزد.
در هنگام پخت، رب گوجه‌فرنگی را به مرغ می‌افزاییم تا خوش رنگ شود.
پیاز خلالی خرد شده را با کمی روغن در تابه تفت می‌دهیم، سپس دانه‌های انار را به پیاز افزوده و به تفت دادن ادامه می‌‌دهیم.
وقتی مرغ کاملا پخت، مخلوط انار و پیاز را به آن افزوده، حرارت را ملایم نموده و می‌گذاریم تا به مدت نیم ساعت غذا جا بیفتد.
در انتها فلفل و گلپر را به خوراک اضافه کرده و حرارت را خاموش می‌کنیم.
خورش اناردانه مسما باید غلیظ و کم‌آب باشد.
نکته :
می‌توانید کمی شکر به این خورش انار بیافزایید تا طعم آن شیرین‌تر شود.

امتیاز: 
هنوز رایی ثبت نشده