پیراشکی گوشت

یک نت ـ آموزش درست کردن پیراشکی گوشت/خمير پيراشكي رو آرد پاشي كنين و از مواد داخلش بذارين، لبه هاشو با جنگال ببندين و توي روغن سرخ كنين
پیراشکی گوشت

یک نت ـ طرز تهیه پیراشکی گوشت

من از خمير پيراشكي آماده استفاده كردم كه بي دنگ و فنگ و راحته
كافيه مواد گوشتيتون رو آماده كنين و بذارين خنك بشه...
خمير پيراشكي رو آرد پاشي كنين و از مواد داخلش بذارين، لبه هاشو با جنگال ببندين و توي روغن سرخ كنين
براي هر طرف حدودا ٣ دقيقه زمان كافيه
.
مواد گوشتي:
پياز ١ عدد( رنده شده) يا نگيني
گوشت چرخكرده ٣٠٠ گرم
قارچ اسلايس شده ٢٠٠ گرم
فلفل دلمه اي سبز ١ عدد(نگيني شده)
نمك ١ قاشق مربا خوري
فلفل سياه، زردچوبه، پاپريكا، زنجفيل ١/٢قاشق مربا خوري
.
پياز رو توي روغن خيلي كم تفت ميديم( تاكيد ميكنم روغن خيلي كم باشه)
ادويه هارو اضافه ميكنيم تا عطرشون آزاد بشه، حالا گوشت رو اضافه ميكنيم و تفت ميديم تا زماني كه تغيير رنگ بده و سرخ بشه ، حالا حرارت گاز رو زياد كنين، فلفل دلمه اي و قارچ رو همزمان اضافه ميكنيم و تا قبل از اينكه قارچ آب بندازه تفت ميديم و بعد شعله رو خاموش ميكنيم
.
چك كنين كه مواد گوشتيتون آبدار نباشه، حالا اجازه بدين خنك بشه و بعد توي خمير پيراشكي بريزين و استفاده كنين
.
پ.ن: بچه ها خمير آماده هاي زيادي تو بازار، با برنداي مختلف هست و من اكثرشون رو امتحان كردم و خوب بودن

 

افزودن یک دیدگاه جدید

Fill in the blank.‎