طرز تهیه کوکی دوبل شکلاتی شیرینی مخصوص عید نوروز

شیرینی,طرز تهیه کوکی دوبل شکلاتی, کوکی دوبل شکلاتی مخصوص عید, کوکی دوبل شکلاتی, کوکی دوبل شکلاتی شیرینی شب عید, درست کردن کوکی دوبل شکلاتی, تهیه کوکی دوبل شکلاتی برای عید نوروز, طرز تهیه شیرینی شب عید, طرز تهیه کوکی مناسب عید نوروز, طرز تهیه کوکی دوبل شکلاتی, درست کردن کوکی شکلاتی, آموزش آشپزی, طرز تهیه انواع شیرینی عید
شیرینی-نوروز

می توانید به جای خرید شیرینی های حاضری، کوکی های شکلاتی برای عید درست کنید

شیرینی نوروز یکی از پایه های اصلی میهمانی های نوروزی است. به جای خرید شیرینی های حاضری با دستور زیر کوکی های شکلاتی خوشمزه ای درست کنید.

مواد لازم برای تهیه  ۳۶ کوکی دوبل شکلاتی برای نوروز:
چیپس شکلاتی تلخ  و شیرین      یک پیمانه
 کره آب شده     یک چهارم پیمانه
 شکر     نصف پیمانه
تخم مرغ     ۲ عدد
وانیل     کمی
چیپس  شکلاتی نیمه شیرین     یک پیمانه
آرد     یک چهارم پیمانه
بکینگ پودر     نصف قاشق مرباخوری

مواد برای روی کوکی دوبل شکلاتی برای نوروز :
 چیپس شکلاتی     یک پیمانه
 کره      ۲ قاشق مرباخوری
مغز خرد شده      به دلخواه

طرز تهیه کوکی دوبل شکلاتی برای نوروز :
چیپس شکلاتی تلخ و شیرین را به صورت بن ماری آب کنید و کنار بگذارید.
کره، شکر، تخم مرغ و وانیل را با هم در کاسه بزرگی با همزن مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود.

شکلات آب شده را اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید. سرعت هم زدن را کاهش دهید و بقیه مواد کوکی را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
مواد را بپوشانید و برای این که سفت شود در یخچال بگذارید.

فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید .
سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید و با فاصله با قاشق خمیر را بریزید تا خمیر تمام شود.
شیرینی را به مدت ۹-۸ دقیقه در فر قرار دهید تا خود را بگیرد سپس بگذارید خنک شود.
مواد رویه را با هم ذوب و همراه با مغز، کوکی را تزیین کنید.

افزودن یک دیدگاه جدید

Fill in the blank.‎