دستور تهیه املت لقمه ای

املت لقمه ای, پخت املت لقمه ای, درست کردن املت لقمه ای, مواد لازم برای املت لقمه ای, نکاتی برای تهیه املت لقمه ای, طرز تهیه انواع املت, نحوه پخت املت لقمه ای, آموزش آشپزی, سایت آشپزی
املت

یک نت ـ طرز تهیه املت لقمه ای

صبحانه مهم ترین وعده غذایی در طول روز است. بعضی ها دوست دارند صبحانه شان متنوع و گاهی تجملاتی باشد. معمولا اگر از کسی بپرسید برای صبحانه چه میل دارد، احتمالا پاسخش املت خواهد بود. به همین دلیل املتی متفاوت مخصوص صبحانه را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای املت لقمه ای :
 ژامبون گوشت 90% یا گوشت چرخ کرده     450 گرم
 تخم مرغ      10 عدد
 کنسرو لوبیا     1 قوطی
فلفل دلمه ای     1 عدد
روغن     1 قاشق
پنیر چدار     300 گرم
نان پیتا یا تافتون     10 عدد

طرز تهیه املت لقمه ای برای صبحانه :
در یک ماهیتابه نچسب روغن را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
ژامبونها را در آن بیندازید و اجازه دهید تا کمی قهوه ای رنگ شوند. سپس آنها را بردارید و در یک ظرف بریزید.

فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید.
تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و خوب هم بزنید و فلفل دلمه ها را درون آن بریزید.
سپس آنها را در تابه نچسب بریزید و کاملا بپزید تا اینکه تخم مرغها دیگر شل نباشند.

لوبیاها را در یک کاسه بریزید و با گوشت کوب آنها را خوب له کنید. سپس آنها را در یک ظرف روی گاز با حرارت ملایم داغ کنید.
نان ها را آماده کنید و از ژامبون سرخ شده، تخم مرغ و پوره لوبیا و پنیر چدار درون هر یک از آنها بریزید و آنها را به صورت مستطیلی بپیچید.

حالا لقمه ها را در تابه قرار دهید و کمی تست کنید.
در صورت امکان می توانید آنها را نیز کمی در فر قرار دهید.
سپس لقمه های خوشمزه املت را سرو کنید.

 

افزودن یک دیدگاه جدید