طرز تهیه شله زرد مجلسی مخصوص ماه رمضان 96

یک نت ـ آشپزی رمضان ۹۴,طرز تهیه افطاری رمضان ۹۴,رمضان و افطاری,نحوه درست کردن افطاری,افطاری ویژه,رمضان و تهیه افطاری,برای افطار چی درست کنم,افطاری چی بپزم,طرز تهیه سحری رمضان ۹۴,رمضان و سحری,نحوه درست کردن سحری,سحری ویژه,رمضان و تهیه سحری,برای سحر چی درست کنم,سحری چی بپزم,نحوه درست کردن سفره افطار,چیدن سفره افطار,چطور سفره افطاری را درست کنم,چینش ویژه سفره افطار,شیرینی ویژه رمضان ۹۴,باقلوای رمضان ۹۴,شیرینی رمضان ۹۴,زولبیا و بامیه رمضان ۹۴,نحوه درست کردن سفره سحری,چیدن سفره سحری,چطور سفره سحری را درست کنم,چینش ویژه سفره سحر

شله زرد

یک نت ـ آشپزی رمضان ۹۴,طرز تهیه افطاری رمضان ۹۴,رمضان و افطاری,نحوه درست کردن افطاری,افطاری ویژه,رمضان و تهیه افطاری,برای افطار چی درست کنم,افطاری چی بپزم,طرز تهیه سحری رمضان ۹۴,رمضان و سحری,نحوه درست کردن سحری,سحری ویژه,رمضان و تهیه سحری,برای سحر چی درست کنم,سحری چی بپزم,نحوه درست کردن سفره افطار,چیدن سفره افطار,چطور سفره افطاری را درست کنم,چینش ویژه سفره افطار,شیرینی ویژه رمضان ۹۴,باقلوای رمضان ۹۴,شیرینی رمضان ۹۴,زولبیا و بامیه رمضان ۹۴,نحوه درست کردن سفره سحری,چیدن سفره سحری,چطور سفره سحری را درست کنم,چینش ویژه سفره سحر

 

طرز تهیه شله زرد را اغلب خانمهای ایرانی به راحتی میدانند. برای تهیه این شله زرد شیک و مجلسی هم هیچ سختی وجود ندارد. با کمی تفاوت که ما در این بخش برای شما کامل توضیح خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه شله زرد مجلسی :

قالب کیک یا ژله

۱/۵ پیمانه برنج

۳ پیمانه شکر

خلال بادام ۲ قاشق سوپخوری

خلال پسته برای تزیین

گلاب نصف فنجان

عرق هل به مقدار لازم

پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری

زعفران به مقدار لازم

دارچین برای تزیین

 

طرز تهیه شله زرد مجلسی :

همیشه در حالت عادی که شله زرد درست می کنیم برای هر پیمانه برنج ۱/۵ الی ۲ پیمانه شکر به آن اضافه می کنیم ولی برای این شله زرد چون از پودر ژلاتین می خواهیم استفاده کنیم یک پیمانه شیرین تر درست می کنیم.

ابتدا برنج را با شش برابر خودش آب بر روی شعله می گذاریم و همان لحظه خلال بادام را بدان افزوده و درب قابلمه را میگذاریم تا کاملا پخته شود و آب برنج به خوردش برود نزدیک به تمام شدن آب برنج مدام آن را به هم می زنیم و شکر و عرق هل و زعفران را به آن اضافه و کاملا مخلوط می کنیم.

در این فاصله یک قاشق پودر ژلاتین را در حدود دو قاشق آب سرد حل کرده و به روش بن ماری حل می کنیم و کنار می گذاریم.

گلاب را نیز به شله زرد اضافه کرده و مدام به هم می زنیم تا کمی سفت شود و آب آن کاملا بخار شود سپس شعله را خاموش کرده و ژلاتین را بدان افزوده و کاملا با شله زرد مخلوط کرده و قالب ژله یا کیک را فقط کمی آب سرد دور تا دور آن می گردانیم و سریع خالی میکنیم و سپس مواد شله زرد را داخل آن ریخته و کمی که سرد شد برای حدود ۶ الی ۷ ساعت داخل یخچال میگذاریم در موقعی که خواستیم شله زرد را در دیس مورد نظر خالی کنیم ابتدا با نوک کارد یک بار به دور تا دور قالب کشیده و برای حدود ۵ ثانیه آن را درون آب داغ گذاشته و سریع داخل دیس برمی گردانیم و با پسته و دارچین تزیین می کنیم .

فقط کمی حوصله لازم دارد هیچ کار مشکلی نمی باشد.

امتیاز: 
هنوز رایی ثبت نشده