طرز تهیه شیرینی قارچی

آموزش پخت شیرینی,شیرینی قارچی تهیه شیرینی قارچی,درست کردن شیرینی قارچی,پخت شیرینی قارچی,آموزش شیرینی پزی,مواد لازم برای شیرینی قارچی,سایت آشپزی,طرز تهیه انواع شیرینی
قارچ

یک نت ـ  ۵ توصیه برای کسانی که خروپف می کنند

شیرینی خانگی بسیار خوشمزه که شبیه به قارچ است که برای یک عصرانه دلچسب همراه با یک فنجان چای بی نظیر است .

آماده سازی : ۲۰ دقیقه
پخت : ۶۰ دقیقه

مواد لازم جهت تهیه شیرینی قارچی برای ۶ نفر :
کره     ۱۰۰ گرم
تخم مرغ     ۲ عدد
 شکر     ۱ لیوان
نشاسته ذرت     ۴۰۰ گرم
بیکینگ پودر     ۱۰ گرم
آرد     به میزان لازم
پودر کاکائو یا پودر دارچین     ۲ قاشق غذا خوری
آب     ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه شیرینی قارچی :

کره، تخم مرغ و شکر را با هم مخلوط کرده خوب هم میزنیم تا مخلوط کرمی مانند بدست بیاید.

بعد نشاسته و پیکینگ پودر را اضافه می کنیم و خوب به هم میزنیم. آرد را کم کم اضافه میکنیم و مواد را مخلوط می کنیم تا زمانی که دیگر مخلوط به دست نچسبد .

اگر لازم بود و دیدیم خمیر خیلی خشک شده آب را اضافه می کنیم . از خمیر به دست آمده به اندازه یک گردو یا کمتر برداشته و با دست گرد می کنیم.

سپس دهانه یک بطری یا در نوشابه را داخل پودر کاکائو زده و آن را روی خمیر فشار می دهیم.

بعد در سینی فر که چرب یا کاغذ روغنی پهن کردیم با فاصله می چینیم. به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه در دمای ۱۶۰ درجه و طبقه وسط فر می گذاریم.

افزودن یک دیدگاه جدید

Fill in the blank.‎