طرز تهیه کلوچه فندقی

کلوچه,طرز تهیه کلوچه,طرز تهیه انواع کلوچه,طرز تهیه کلوچه گردویی,طرز تهیه کلوچه فندقی,آموزش درست کردن کلوچه خوشمزه
کلوچه

یک نت ـ طرز تهیه کلوچه فندقی

کره و شکر را با هم مخلوط کنید و با سرعت متوسط هم بزنید.

 

مواد لازم برای ۴۸ عدد :

کره نرم : ۲۲۶گرم
شکر : یک و نیم پیمانه
تخم مرغ : یک عدد
وانیل : کمی

آرد : ۲پیمانه
جوش شیرین : نصف قاشق چای خوری

نمک : یک چهارم قاشق چای خوری
فندق ریز خرد شده : نصف پیمانه

 

طرز تهیه :

فر را روی ۱۷۵درجه سانتی گراد قرار دهید.

کره و شکر را با هم مخلوط کنید و با سرعت متوسط هم بزنید. تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا کاملا مخلوط شود.

آرد، جوش شیرین و نمک را اضافه کنید. سرعت هم زدن را کم کنید و به مدت یک ساعت مواد را در یخچال قرار دهید.

خمیر را به اندازه و شکل گردو در آورید و با فاصله روی سینی حاوی کاغذ روغنی بگذارید و اجازه دهید به مدت ۱۳ تا ۱۶دقیقه بپزد تا کناره های آن کمی طلایی رنگ شود.

دیدگاه‌ها

سلام ببخشيد پس فندق واسه چي بود ديگه؟؟؟
  • +۴۳
  • -۱۸

افزودن یک دیدگاه جدید

Fill in the blank.‎