رفتن به محتوای اصلی

دستور پخت و طرز تهیه کیک لامینگتون

تاریخ انتشار:
دستور پخت کیک,طرز تهیه انواع کیک,طرز تهیه کیک لامینگتون,مواد لازم برای درست کردن کیک
دستور پخت و طرز تهیه کیک لامینگتون

یک نت ـ دستور پخت کیک,طرز تهیه انواع کیک,طرز تهیه کیک لامینگتون,مواد لازم برای درست کردن کیک

کیک لامینگتون (یک کیک استرالیایی ساده و خوشمزه...)

مواد لازم:

کره نرم شده      190 گرم شکر      1 فنجان یا 220 گرم وانیل      2 قاشق چایخوری تخم مرغ      3 عددآرد     2 و 1/3 فنجان یا 350 گرمشیر     1 فنجان یا 250mlشکلات تلخ     220 گرمخامه پرچرب     1 فنجان یا 250mlپودر نارگیل     1 فنجان

طرز تهیه :

فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن میکنیم. قالب مورد نظر یک قالب مربع حدود 20 سانتی و تقریبا کم عمق است که از قبل چربش می کنیم. شکر و کره را با سرعت بالای همزن به مدت 2 دقیقه هم میزنیم.سپس تخم مرغ هارا با هم همراه با 1 قاشق چایخوری وانیل اضافه کرده و تا زمانیکه خوب ترکیب شوند هم میزنیم. آرد و شیر را در 3 مرحله اضافه کرده و متناوب هم می زنیم. مواد را داخل قالب ریخته و به مدت 50 تا 60 دقیقه داخل فر می گذاریم تا کاملا بپزد.

پس از پخت،می گذاریم 5 دقیقه بماند تا سرد شود.شکلات،خامه و وانیل باقی مانده را بر روی حرارت غیر مستقیم (بخار آب) قرار داده، تا شکلات خوب ذوب شده و با مواد خوب ترکیب شود (حدود 20دقیقه). روی کیک را کاملا با شکلات می پوشانیم و پودر نارگیل را رویش می پاشیم.

بازگشت بالا