شیرینی آدمکی مخصوص کریسمس

شيريني کریسمس,شيريني مخصوص کریسمس,طرز تهيه شيريني کریسمس,شیرینی آدمکی مخصوص کریسمس
شیرینی آدمکی

یک نت ـ شيريني کریسمس,شيريني مخصوص کریسمس,طرز تهيه شيريني کریسمس,شیرینی آدمکی مخصوص کریسمس

طرز تهیه شیرینی آدمکی مخصوص کریسمس

مواد لازم :
تخم مرغ : ۱ عدد
كره : ۱۵۰ گرم
پودر قند : ۱۰۰ گرم ( اگه دوست داشتین شیرین تر بشه می تونید تا ۱۵۰ گرم پودر قند اضافه کنید )
آرد : ۳۰۰ گرم (بهتره آرد سفید سه صفر استفاده کنید)
بكينگ پودر : نصف ق م
وانيل شكری : نصف ق م
رنگ ژله ای قرمز و سبز ویلتون
پودر کاکائو : ۱ قاشق غذاخوری
خلال دندان
وردنه
رویال آیسینگ
ترافل رنگی
کاغذ روغنی

قالبهایی که برای این کوکیزها استفاده شده :

http://www.seemorgh.com/uploads/1392/02/sk01.jpg

طرز تهیه :
كره رو با همزن خوب هم مي زنيم . توجه كنيد مدت هم زدن خيلي زياد نيست در حی که کمی رنگش عوض بشه ۳-۲ دقیقه کافیه.

http://www.seemorgh.com/uploads/1392/02/sk02.jpg

پودر قند رو بهش اضافه كرده و مجددا" هم مي زنيم.

http://www.seemorgh.com/uploads/1392/02/sk03.jpg

بعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه كرده و هم مي زنيم .

http://www.seemorgh.com/uploads/1392/02/sk04.jpg

آرد و بكينگ پودر رو با هم مخلوط كرده و كم كم به مواد قبلي اضافه مي كنيم . وقتي مواد سفت شدن دستگاه همزن رو مي ذاريم كنار و با دست مخلوط مي كنيم تا زماني كه خمير به دستمون نچسبه.اگه نياز بود باز آرد اضافه كنيد(البته تا جاییکه ممکنه آرد رو زیاد اضافه نکنید تا خمیر سفت نشه ).

نکته :
بیسکویت های کره ای رو نباید زیاد ورز داد چون بیسکویت سفت می شه.

http://www.seemorgh.com/uploads/1392/02/sk05.jpg

برای اینکه بدونید خمیرتون برای قالب زدن آماده هست یا نه ، بایستی جای چنگال به این صورت روی خمیر بمونه.

http://www.seemorgh.com/uploads/1392/02/sk06.jpg

خمیرتون رو نصف کرده و یکی رو با یه قاشق غذاخوری کاکائو مخلوط کنید . بعد هر دو رو جداگانه
داخل نایلون فریزر گذاشته و بذارین توی یخچال بمدت ۱۵ دقیقه .

http://www.seemorgh.com/uploads/1392/02/sk07.jpg

روی میز کارتون یه دونه کاغذ روغنی باز کنید بعد با وردنه خمیرتون رو با ضخامت حدودی ۵ میلیمتر باز کنید .

http://www.seemorgh.com/uploads/1392/02/sk08.jpg

خمیرتون رو قالب بزنید .

http://www.seemorgh.com/uploads/1392/02/sk09.jpg

ممکنه برداشتن خمیر قالب زده شده کمی سخت باشه و تغییر فرم بده می تونید از کاردک استفاده کنید .

http://www.seemorgh.com/uploads/1392/02/sk10.jpg

سطح سینی فرتون رو چرب کنید و کوکیزهارو روی اون بچینید .

http://www.seemorgh.com/uploads/1392/02/sk11.jpg

اگه از مكروفر استفاده می كنيد :
ابتدا پيش گرمايش ۲۲۰درجه سانتیگراد بعد دوباره دستور ۲۲۰درجه سانتیگراد convection  و زمان ۱۵ دقيقه ( اميدوارم توضيحاتم واضح باشه ) .سینی رو روی سه پایه کوتاه قرار دهید .

اگه از فر استفاده می كنيد :
فر رو از قبل گرم كنيد بعد۱۸۰ درجه سانتیگراد بمدت ۱۵ دقيقه

می تونید از پشت بیسکویت ها بفهمید که آماده هستن یا نه ؟ اگه یه همچین رنگی شدن یعنی آماده هست .

http://www.seemorgh.com/uploads/1392/02/sk12.jpg

رویال آیسینگتون رو طبق دستور درست کنید .
http://www.seemorgh.com/uploads/1392/02/sk13.jpg

 

رنگها رو با خلال دندون به کرم ها اضافه کرده و هم بزنید و درنهایت کرم هارو داخل نایلون بریزید و درشون رو ببندید . سر نایلون ها رو یه کوچولو بچینید ( خیلی کوچولو برش بزنید چون قراره ظریف کاری انجام بشه ) .

http://www.seemorgh.com/uploads/1392/02/sk14.jpg

فکر کنم شکل ها گویا باشن .

http://www.seemorgh.com/uploads/1392/02/sk15.jpg

بعد از اینکه شیرینی رو با کرم دورگیری کردید نوبت به داخل اون می رسه . برای پر کردن داخل اون کمی از کرم رو پایپ کنید بعد با قاشق یا خلال دندون تمام سطح رو پر کنید فکر کنم اینجوری راحت تر هست تا اینکه بخواید خیلی ظریف عمل پایپینگ رو در تمام سطح انجام بدین .

http://www.seemorgh.com/uploads/1392/02/sk16.jpg

من برای چشم بعضی از آدمک هام از دونه های نی شیر استفاده کردم .

http://www.seemorgh.com/uploads/1392/02/sk17.jpg

برای روی تعدادی از درختهای کریسمس هم ترافل رنگی پاشیدم .
این مقدار مواد تقریبا" ۱۰۰ تا دونه کوکیز بهم داد ( البته بستگی به ضخامت خمیر و اندازه قالب داره )
و این هم کوکیزهای خوشگل و کریسمسی . امیدوارم خوشتون بیاد .

http://www.seemorgh.com/uploads/1392/02/sk18.jpg

دستور تهیه رویال آیسینگ

سفیده تخم مرغ : ۲ عدد

پودر قند : ۴۰۰ گرم (اگه می خواید کرم لطیفی داشته باشید سعی کنید پودر قندتون کاملا" آسیاب شده باشه )

رنگ خوراکی ویلتون : ( اگه رنگ قرمز و زرد نياز داشته باشم از آب لبو و زعفران استفاده مي كنم )

طرز تهیه :

ابتدا سفیده تخم مرغ رو با همزن انقدر هم می زنیم که جای پره های همزن روی اونا بمونه طوری که اگه ظرف رو برگردونید سفیده ها از ظرفتون نریزن .
بعد آروم آروم پودر قند را اضافه می کنیم و مجددا" هم می زنیم .
پس از اینکه کرم آماده شد اونا رو توی کاسه های کوچیک می ریزیم و با خلال دندون به هر کدوم مقدار خیلی کمی رنگ اضافه می کنیم ( اين كرم رنگ پذيريش زياده بخاطر همون از مقدار كم شروع كنيد) .

یک تجربه :

توی دستورات مختلف یه قاشق چایخوری آبلیمو به سفیده تخم مرغ اضافه می کنن و همراه با سفیده هم می زنن . به این علت آبلیمو اضافه می شه که فرم دهی کرم رو بالا ببره (یعنی کرم بهتر فرم می گیره ) .البته بدون آبلیمو هم من انجام می دم و خوب جواب می ده.

 

افزودن یک دیدگاه جدید

Fill in the blank.‎

کد وبلاگ