رفتن به محتوای اصلی

طرز تهیه گوشت بره و سس لیمو

تاریخ انتشار:
طرز تهیه گوشت بره و سس لیمو
طرز تهیه  گوشت بره و سس لیمو

یک نت ـ

مواد لازم : کتف گوسفند       یک کیلو کره              یک چهارم فنجان شوید           یک قاشق چای خوری نمک و فلفل         به مقدار لازم پیازچه خرد شده         6 دستهآب            یک و نیم فنجان

 

طرز تهیه :چربیهای اضافی گوشت را جدا کرده ، آن را قیمه قیمه کنید. آن ها را داخل یک ماهیتابه گود قرار داده روی حرارت زیاد بپزید . کره و ادویه را به آن اضافه کنید. گوشت را آنقدر بپزید تا آب آن جذب شود. پیازچه ها را به آن اضافه کنید . در قابلمه را ببندید تا پیازچه ها کاملا نرم شوند. آب را به آن افزوده ، به مدت یک و نیم تا دو ساعت آن را بپزید . آن را بهمراه سس لیمو سرو کنید.

 

سس لیمو : تخم مرغ زده شده      سه عدد لیمو آب دار      2 عددآب مرغ     یک فنجان

 

نکته:تخم مرغ ها را هم زده تا کف کنند . آب لیمو را به آن افزوده هم بزنید . آب مرغ را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم به مدت چند دقیقه بپزید .

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا