رفتن به محتوای اصلی

آموزش پخت و طرز تهیه سیب زمینی تنوری با تخم مرغ

تاریخ انتشار:
یک نت ـ آموزش پخت و طرز تهیه سیب زمینی تنوری با تخم مرغ
آموزش پخت و طرز تهیه سیب زمینی تنوری با تخم مرغ

آموزش پخت و طرز تهیه سیب زمینی تنوری با تخم مرغ

طرز تهیه سیب زمینی تنوری با تخم مرغ

آموزش پخت سیب زمینی تنوری با تخم مرغ,

طرز تهیه سیب زمینی تنوری با تخم مرغ,

غذاهای گیاهی ، غذای سالم ، غذای گیاهی - طرز تهیه سیب زمینی تنوری با تخم مرغتخم مرغ، شیر، نمک و فلفل را هم بزنید و روی آن نصفپنیررنده شده را بریزید

مواد لازم برای ۸ نفر:سیب زمینی، فلفل دلمه ای و پیاز رنده شده : ۲ پیمانهسبزیجات مخلوط آب پز و آب گرفته شده مانند هویج، کرفس،کدو، : ۲ پیمانهآرد : یک چهارم پیمانهتخم مرغهم زده شده : ۸ عددشیرکم چرب : نصف پیمانهپنیرچدار رنده شده : یک پیمانهنمک و فلفل : به اندازه کافی

طرز تهیه :

فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید، کف ظرف پیرکس مناسب را کمی چرب کنید و مخلوط سیب زمینی را ته ظرف بریزید.سبزیجات و آرد را با هم مخلوط کنید و روی سیب زمینی بریزید.

تخم مرغ

، شیر، نمک و فلفل را هم بزنید و روی آن نصف

پنیر

رنده شده را بریزید و روی مواد را با کاغذ فویل بپوشانید و در هنگام پخت ۲ بار آن را هم بزنید تا این که غذا خود را بگیرد.

ظرف را، از فر در بیاورید و فویل را بردارید و باقی مانده

پنیر

را روی آن بریزید.

توجه داشته باشید این غذا را می توان روی گاز نیز تهیه کرد.

جدول ارزش غذایی هر پرس

کالری۲۰۰

کلسترول۲۲۵ میلی گرم

پروتئین۱۲ گرم

چربی۱۲ گرم

فیبر غذایی۲گرم

خواص سیب زمینی

سیب زمینی حاوی ویتامین B کمپلکس، ویتامین c و برخی مواد معدنی مانند پتاسیم، منیزیم، فسفر و روی است. سیب زمینی له شده را با عسل مخلوط کنید و روی صورت بمالید تا چین و چروک و لکه هایی که به علت بالا رفتن سن به وجود می آید، از بین برود.

-------------------------------------------------

cookery,ashpazi,ashpazi.com,ashpazi,ir,cookery.ir,cookery.com,آموزش پخت كوكوي ماهي,طرز تهيه كوكوي ماهي,آموزش پخت كوكو,طرز تهيه كوكو,مواد لازم براي كوكو,مواد لازم برا كوكو ماهي,آموزش آشپزي,آموزش پخت غذاي ايراني,آموزش پخت غذاي خارجي,yeknet.ir,سایت آشپزی ,آشپزی آکا ,سفره آرایی,طرز تهیه,طرز پخت,‏سفره آرایی, ‏دسر,خورش,سفره آرایی,انواع پلو,انواع خورش,انواع خورش,آبگوشت,آش و حلیم,انواع سوپ,غذای دریایی,نوشیدنی ها,کوکو ها,کوفته,کتلت شامی,سالادها,دسرها,ترشی,غذاهای گیاهی,سس,غذا باگوشت چرخ کرده,آشپزی با مایکروفر,نکات آشپزی,پتاژ ،سوفله و کنسومه,دلمه,ماکارونی,غذا با مرغ,ساندویچ,پیتزا,اردور,مربا,املت,غذا باگوشت,غذا با آکا,غذای رژیمی,غذای کره ای,غذای ژاپنی,غذای هندی,غذاهای چینی,غذای کودک,غذای افغانی,غذای عربی,غذای اروپایی,شيريني,آموزش شيريني,طرز تهيه شيريني,آموزش پخت انواع كيك,كيك كاكائويي,كيك خامه اي,كيك پرتقالي,طرز تهيه كيك,درست كردن كيك,بهترين دسر هاي ايراني,بهترين دسر ايتاليايي,بهترين دسر تركيه اي,رولت,طرز تهيه رولت,خيارشور,اموزش درست كردن خيارشور,انواع ترشي,طرز تهيه انواع ترشي,طرز تهيه غذاي اذرب,آموزش آشپزي,آموزش پخت غذاي ايراني,آموزش پخت غذاي خارجي,yeknet.ir,سایت آشپزی ,آشپزی آکا ,سفره آرایی,طرز تهیه,طرز پخت,‏سفره آرایی, ‏دسر,خورش,سفره آرایی,انواع پلو,انواع خورش,انواع خورش,آبگوشت,آش و حلیم,انواع سوپ,غذای دریایی,نوشیدنی ها,کوکو ها,کوفته,کتلت شامی,سالادها,دسرها,ترشی,غذاهای گیاهی,سس,غذا باگوشت چرخ کرده,آشپزی با مایکروفر,نکات آشپزی,پتاژ ،سوفله و کنسومه,دلمه,ماکارونی,غذا با مرغ,ساندویچ,پیتزا,اردور,مربا,املت,غذا باگوشت,غذا با آکا,غذای رژیمی,غذای کره ای,غذای ژاپنی,غذای هندی,غذاهای چینی,غذای کودک,غذای افغانی,غذای عربی,غذای اروپایی,شيريني,آموزش شيريني,طرز تهيه شيريني,آموزش پخت انواع كيك,كيك كاكائويي,كيك خامه اي,كيك پرتقالي,طرز تهيه كيك,درست كردن كيك,بهترين دسر هاي ايراني,بهترين دسر ايتاليايي,بهترين دسر تركيه اي,رولت,طرز تهيه رولت,خيارشور,اموزش درست كردن خيارشور,انواع ترشي,طرز تهيه انواع ترشي,طرز تهيه غذاي اذربايجاني,اموزش غذاي تبريزي,اموزش پخت غذاي اذربايجاني,اموزش پخت غذاي گيلاني

--------------------------------------------

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا