آموزش درست كردن کلوچه زنجبیلی

یک نت ـ آموزش درست كردن کلوچه زنجبیلی
آموزش درست كردن کلوچه زنجبیلی

این کلوچه‌ها را می‌توان تا یک هفته در یخچال نگهداری کرد.

تعداد: ۴ نفر | زمان تهیه: ۱۵ دقیقه | زمان پخت: ۱۵ دقیقه

مواد لازم

۱ ¾ پیمانه آرد گندم
دو قاشق چایخوری جوش‌شیرین
دو قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده
یک قاشق چایخوری پودر دارچین
یک قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری پودر میخک
نصف قاشق چایخوری پودر جوزهندی
یک پیمانه شکر قهوه‌ای
۱۴۰ گرم کره
۸۵ گرم شیره قند
یک عدد تخم‌مرغ درشت
۱۴۰ گرم شکلات زنجبیلی خرد شده
طرز تهیه
در یک کاسه توسط، آرد، جوش‌شیرین و آرد را با یکدیگر مخلوط کنید.
در کاسه‌ای دیگر، شکر قهوه‌ای و کره را دو تا ۳ دقیقه هم بزنید تا پف کنند. شیره قند، تخم‌مرغ و زنجبیل تازه را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. پودر شکلات زنجبیلی را اضافه کنید.
مواد خشک را با مواد تر مخلوط کنید.
خمیر به دست آمده را یک ساعت تا یک شبانه‌روز در یخچال قرار دهید.
فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید. کف سینی فر یک لایه کاغذ روغنی بگذارید و سینی را کنار بگذارید. نصف پیمانه شکر را کف بشقاب گود بریزید.
برای تهیه هر کوکی، دو قاشق غذاخوری خمیر را در دست خود گرد کنید و در شکر بغلتانید. آنها را با فاصله داخل سینی فر بچینید و به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند.

امتیاز: 
هنوز رایی ثبت نشده