رفتن به محتوای اصلی

آموزش درست کردن باسلوق زعفرانی گرجستانی

تاریخ انتشار:
یک نت ـ آموزش درست کردن باسلوق زعفرانی گرجستانی
آموزش درست کردن  باسلوق زعفرانی گرجستانی

این دسر خوشمزه و خوشبو میتونه واسه ماه رمضان گزینه خیلی خوبی باشه ، این مدل باسلوق با باسلوق های ما ایرانیها کمی فرق داره ، مردم گرجستان معمولا واسه ایام عید و جشنهاشون این نوع دسر رو درست میکنند و خیلی هم خوشمزست ، شما هم میتونید این رسپی رو امتحان کنید ، پیشا پیش نوش جان گوارای وجود خودتون و خانواده عزیزتون .

 مواد لازم :

نشاسته ۲ پیمانه

شکر ۱ پیمانه

آب ۲ پیمانه

 گلاب  نصف پیمانه

هل پودر شده  ۱ قاشق چیخوری

گردو خورد شده به مقدار کافی

پسته به مقدار لازم

کره  ۱۰۰ گرم

 زعفران آب کرده به مقدار لازم در مرحله اول شکر و آب سرد،  نشاسته رو با هم مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم تا نشاسته کاملا مخلوط با آب و شکر بشه  روی حرارت میزاریم و زعفران رو هم اضافه میکنیم

 مرتب هم میزنیم تا کم کم سفت بشه  هل و گلاب  ،کره رو اضافه میکنیم وقتی دیدیم سفت شود نه خیلی خیلی سفت نه خیلی شل  در ظرف مناسبی میریزیم و تزئین میکنیم .

 این دسر رو میتونید واسه ۲ هفته در یخچال نگه داری کنید

 هم خوشمزست هم خوشبو  بوی هل و گلاب و زعفرون چه میکنه ، ی نگاه به ون گردو و پستهایی که روشه بکنید چقدر هماهنگه  با این دسر  جون میده که یک قاشق از این دسر رو بزاری تو دهانت  چشماتو ببندی و بری به اوج

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا