رفتن به محتوای اصلی

سوپ سیب زمینی و ژامبون

تاریخ انتشار:
سوپ سیب زمینی و ژامبون,پخت سوپ سیب زمینی و ژامبون, طرز تهیه سوپ ژامبون, سوپ سیب زمینی و ژامبون, سوپ مخصوص زمستان, مواد لازم برای سوپ سیب زمینی و ژامبون, آموزش آشپزی, سایت آشپزی
سوپ سیب زمینی و ژامبون

یک نت ـ طرز تهیه سوپ سیب زمینی و ژامبون

وجود ژامبون در این سوپ ساده طعم بی نظیری به غذای ما می دهد .

آماده سازی : 20 دقیقهپخت : 25 دقیقه  موردمصرف : پیش غذا

مواد لازم برای 8 نفر :کرفس تکه شده      1/3 پیاله پیاز کاملا خرد شده      1/3 پیالهژامبون گوشت تکه و پخته شده     3/4 پیاله آب     3 و 1/4 لیوانسیب زمینی پوست کنده و خرد شده     3 و 1/2 فنجانعصاره مرغ     2 قاشق غذا خورینمک     1/2 قاشق چای خوریفلفل سیاه     1 قاشق چای خوریکره     5 قاشق غذا خوریآرد     5 قاشق غذا خوریشیر     2 فنجان

طرز تهیه :

1- سیب زمینی ها، کرفس، پیاز، ژامبون و آب را در یک قابلمه ترکیب کنید. بعد آن ها را بجوش بیاورید و با دمای بیش از متوسط آنها را حرارت بدهید تا زمانی که سیب زمینی ها پخته شوند (حدود 10 الی 15 دقیقه) سپس نمک و فلفل را در آبگوشت مرغ هم بزنید.

2- در یک تابه جدا با حرارت رو به کم کره را ذوب کنید و با آرد بوسیله چنگال هم بزنید و اجازه بدهید کمی حرارت ببینند و پیوسته آن را هم بزنید حدود 1 دقیقه تا تیره بشوند، به آرامی با شیر هم بزنید که تا شیر یک جا نریزید تا توده ای نشود، به هم زدن حدود 4 الی 5 دقیقه با حرارت رو به پایین ادامه بدهید تا مواد تیره شوند.

3- مخلوط شیر را در قابلمه هم بزنید و سوپ را بپزید ، و سریعا غذا را سرو کنید و لذت ببرید.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا