رفتن به محتوای اصلی

آموزش درست كردن راحت الحلقوم

تاریخ انتشار:
یک نت ـ آموزش درست كردن راحت الحلقوم
آموزش درست كردن راحت الحلقوم

راحت الحلقوم از شناخته ترین شیرینی جات تبریز هست که اکثر مردم با آن آشنا هستند. راحت الحلقوم از نظر نوع و ظاهر با دیگر شیرینی جات سنتی متفاوت هست وبر حسب ظاهر آن باب میل خردسالان میباشد و میتواند در مهمانیها در کنار آجیل و دیگر موارد پذیرائی ذائقه مهمانان عزیزتان را شیرین کند.

طرز تهیه راحت الحلقوم

مواد لازم :نشاسته     ۱ لیوانشکر     یک و نیم لیوانآب     دو و نیم لیوانگلاب     نیم لیوانجوهر لیمو     قدریآرد     به میزان لازم

طرز تهیه :

روی نشاسته ۲ الی ۳ لیوان آب بریزید و کمی آنرا به هم بزنید تا کاملاً حل شود وصبر کنید  مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه بماند بعد که نشاسته ته نشین شد آب روی آنرا به آرامی خالی کنید و شکر و آب و گلاب و جوهر لیمو را به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید و مدام به هم بزنید اینکار را آنقدر ادامه دهید تا کاملاً  سفت شده و بتوان آنرا در وسط قابلمه جمع کرد و شبیه به یک ژله سفت و کشدار شود .

در کف یک ظرف مسطح مثل سینی آرد بریزید و مایه را روی آن ریخته و روی آن را صاف کنید و آرد بپاشید و با فشار کف دست آنرا به یک لایه ای به قطر ۱ الی ۵/۱ سانتی متر در آورید و بعد از سرد شدن با کارد به شکل لوزی یا مربع ببرید و دورتادور راحت الحلقوم ها را به آرد یا پودر پسته یا نارگیل آغشته کنید و در ظرف بچینید و پس از سرد شدن نوش جان کنید.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا