رفتن به محتوای اصلی

آموزش پخت باقلا قاتق

تاریخ انتشار:
یک نت ـ آموزش پخت باقلا قاتق
آموزش پخت باقلا قاتق

مواد لازم:

۲۵۰ گرم :لوبیای مخصوص باقلاقاتق۲۰۰ گرم :کرهیک بوته سیر۴-۳ عددتخم مرغشوید تازه : ۱۰۰ گرمشوید خشک :یک قاشق چایخوریزرد چوبه :به مقدار لازمنمک و فلفل:به مقدار لازم

طرز تهیه :

ابتدا باید توجه داشته باشیم به این موضوع که چون لوبیا باقلا قاتق به راحتی پخته نم شود و به علت سخت بودن جنس ان ابتدا لوبیا را از قبل خیس می کنیم (حداقل بین ۱۲ الی ۲۴ قبل از پخت) و پس از خیس کردن لوبیا پوست لوبیا های خیس کرده را جدا می کنیم.سیر را خرد کرده (البته قبل از خرد کردن حتما پوست ان گرفته و تمیز شود)و سپس با کره ای که تهیه کردیم خوب مخلوط می کنیم.پس از ان باقلای پوست کنده را به کره و سیر اضافه می کنیم و خوب با انها مخلوط می کنیم تا حسابی جا بی افته و زرد چوبه و شوید خشک را اضافه کرده و حسابی مخلوط میکنیم تا زمانی که جا بی افته.

در مرحله بعدی به ان اب اضافه می کنیم و مقدار اب ما حتما باید طوری باشد که کل مواد تهیه شده رو پوشش دهد و حدالامکان ۱ الی ۲ سانتی متری اب از مواد بالاتر باشد.و در نهایت رو اجاق گذاشته تا پخته شود.(البته نباید بیش از حد بپزد و باعث له شدگی شود)و نمک و فلفل را اضافه کرده و تخم مرغ های تهیه شده را به ان اضافه می کنیم و ان را روی یک ظرف می کشیم و یک عدد تخم مرغ را پخته(به صورت نیمرو پخته شود)و در وسط ظرف می گذاریم حال غذای ما اماده ااست می توانید نوش جان کنید.

نکته۱ : این غذا جز غذاهای معروف شمال کشور ایران به حساب می اید.نکته۲: در نگاه اول به نظر می رسد که عدم استفاده از گوشت در این غذا میتواند باعث کاهش میزان انرژی و کالری غذا شود ولی استفاده از تخم مرغ در این غذا این فرضیه را از بین برده است.نکته۳: این غذا طبق تحقیق ها در بر دارنده ۲۷۲۸ کالری انرژی می باشد.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا