رفتن به محتوای اصلی

آموزش پخت خورش قیمه

تاریخ انتشار:
یک نت ـ آموزش پخت خورش قیمه
آموزش پخت خورش قیمه

مواد لازم:گوشت (گوسفندی یا گاوی ): ٣٠٠ تا ۵٠٠ گرملپه:١٠٠ گرمپیاز: ١ عددلیمو عمانی :۵ عددرب گوجه : ٢ تا ٣ قاشق غذاخورینمک ، فلفل ، زردچوبهزعفرانطرز تهیه : پیاز روتو کمی روغن سرخ میکنیم اواسط سرخ شدن، گوشت رو که از قبل شسته و ریز کردیم رو با پیاز سرخ میکنیم. وقتی گوشت تغییر رنگ داد یک قاشق چایخوری زردچوبه و کمی فلفل اضافه میکنیم.رب رو هم تو این مرحله اضافه کنید و با گوشت تفت بدین. تویک قابلمه کوچیک لپه رو با کمی روغن تفت بدین این کاراز وا رفتن لپه جلوگیری میکنه(حبوبات های اینجا خیلی زود میپزه و اگه اینکار رو نکنیم کاملا له میشه ولی من این مشکل رو تو ایران نداشتم ). حالا لپه رو به همراه ٢ لیوان آب به گوشت اضافه کنید. وقتی آب به جوش اومد شعله رو کم کنید و بگذارین با حرارت ملایم بپزه. یک ساعت بعد نمک و لیمو عمانی رو اضافه کنید و بگذارد خورش کاملا جا بیوفته . یک رب قبل از سرو یک تا ٢ قاشق زعفرون دم کرده و همینطور نصف قاشق چایخوری دارچین (سلیقه ای ) اضافه کنید. برای سیب زمینی روی قیمه، هم میتونید خودتون سرخ کنید و یا از چیپس استفاده کنید.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا