رفتن به محتوای اصلی

آموزش پخت کیک انار بسيار خوشمزه برای شب یلدا

تاریخ انتشار:
یک نت ـ آموزش پخت کیک انار بسيار خوشمزه برای شب یلدا
آموزش پخت کیک انار بسيار خوشمزه برای شب یلدا

آموزش پخت کیک انار بسيار خوشمزه برای شب یلدا

این کیک را می توانید با انواع ژله های میوه ای و آب میوه های مربوط به آن تهیه کنید

مواد لازم :

 

آرد /  ۳۰۰ گرم (۲ پیمانه)

شکر /  ۱۵۰ گرم(۳/۲ پیمانه)

تخم مرغ / ۴ عدد

پودر ژله انار / ۱۰۰ گرم

بیکینگ پودر / دو قاشق چایخوری

نمک / ۸/۱ قاشق چایخوری

وانیل / ۸/۱ قاشق چایخوری

روغن مایع / ۱ پیمانه

آب انار/ ۳/۲ پیمانه (۱۶۰ میلی لیتر )

طرز تهیه :

 

ابتدا کف یک قالب گرد به قطر ۲۵ سانت را با کاغذ روغنی پوشش داده و چرب کرده و کنار بگذارید. ۵ دقیقه قبل از اینکه قالب را بخواهید در فر قرار دهید فر را روشن نمایید با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد یا ۳۲۰ درجه فارنهایت یا شماره ۳ گازهای شماره ای و یا ۴۵ درجه فرهای برقی تنظیم نمایید. دقت کنید این کیک به فر داغ نیاز ندارد.

مواد خشک ( آرد + BP+ نمک + پودر ژله انار ) را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

شکر و تخم مرغ ها را به همراه وانیل با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه بزنید سپس کم کم روغن مایع را اضافه کنید. بعد مواد خشک را به همراه آب انار به مواد فوق اضافه کنید و ۳۰ ثانیه با همزن برقی بزنید سپس مایه آماده شده را در قالب ریخته و در فر به مدت ۵۰ دقیقه قرار دهید ( پنجره وسط ) بعد از اینکه کیک پخته شد از فر خارج نمایید و اجازه دهید تا کیک کاملا” خنک شود.

 

نکته : این کیک را می توانید با انواع ژله های میوه ای و آب میوه های مربوط به آن تهیه کنید و در صورت نداشتن آب میوه می توانید از شیر یا آب معمولی استفاده کنید.

همینطور برای تزیین از انواع کرم ها نیز می توانید استفاده کنید مثلا” کیک با ژله پرتقال – آب پرتقال و کرم پرتقال

 

 

 

 

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا