رفتن به محتوای اصلی

دیپ اسفناج

تاریخ انتشار:
یک نت ـ آموزش درست کردن دیپ اسفناج / اسفناج ها را در تابه ای بدون روغن تفت دهید تا آب آن کشیده شود.
دیپ اسفناج

یک نت ـ طرز تهیه دیپ اسفناج

دیپ اسفناج

زمان آماده سازی : 7 دقیقهمواد لازم :پنیر خامه ای : 225 گرماسفناج : 300 گرمخامه ترش : 3/4 پیمانهگوجه فرنگی مکعبی خرد شده : 2 عددپیازچه خرد شده : 2 عددپودر پیاز : 1/2 قاشق چایخورینمک : 3/4 قاشق چایخوریفلفل : 3/4 قاشق چایخوری

طرز تهیه :اسفناج ها را در تابه ای بدون روغن تفت دهید تا آب آن کشیده شود.پنیر خامه ای و خامه ترش را باهم بزنید تا یکدست شوند.باقی مواد را اضافه کرده و در غذاساز ریخته و مخلوط کنید.این دیپ را می توانید با کراکر، چیپس، نان و سبزیجات مورد دلخواه سرو نمایید.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا