رفتن به محتوای اصلی

پیراشکی گوشت

تاریخ انتشار:
یک نت ـ آموزش درست کردن پیراشکی گوشت/خمير پيراشكي رو آرد پاشي كنين و از مواد داخلش بذارين، لبه هاشو با جنگال ببندين و توي روغن سرخ كنين
پیراشکی گوشت

یک نت ـ طرز تهیه پیراشکی گوشت

من از خمير پيراشكي آماده استفاده كردم كه بي دنگ و فنگ و راحتهكافيه مواد گوشتيتون رو آماده كنين و بذارين خنك بشه...خمير پيراشكي رو آرد پاشي كنين و از مواد داخلش بذارين، لبه هاشو با جنگال ببندين و توي روغن سرخ كنينبراي هر طرف حدودا ٣ دقيقه زمان كافيه.مواد گوشتي:پياز ١ عدد( رنده شده) يا نگينيگوشت چرخكرده ٣٠٠ گرمقارچ اسلايس شده ٢٠٠ گرمفلفل دلمه اي سبز ١ عدد(نگيني شده)نمك ١ قاشق مربا خوريفلفل سياه، زردچوبه، پاپريكا، زنجفيل ١/٢قاشق مربا خوري.پياز رو توي روغن خيلي كم تفت ميديم( تاكيد ميكنم روغن خيلي كم باشه)ادويه هارو اضافه ميكنيم تا عطرشون آزاد بشه، حالا گوشت رو اضافه ميكنيم و تفت ميديم تا زماني كه تغيير رنگ بده و سرخ بشه ، حالا حرارت گاز رو زياد كنين، فلفل دلمه اي و قارچ رو همزمان اضافه ميكنيم و تا قبل از اينكه قارچ آب بندازه تفت ميديم و بعد شعله رو خاموش ميكنيم.چك كنين كه مواد گوشتيتون آبدار نباشه، حالا اجازه بدين خنك بشه و بعد توي خمير پيراشكي بريزين و استفاده كنين.پ.ن: بچه ها خمير آماده هاي زيادي تو بازار، با برنداي مختلف هست و من اكثرشون رو امتحان كردم و خوب بودن

 

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا