رفتن به محتوای اصلی

دستور تهیه جوجه ترش، کباب پیک نیکی

تاریخ انتشار:
تهیه جوجه ترش, پخت جوجه ترش, درست کردن جوجه ترش, طرز تهیه کباب جوجه ترش, نحوه پخت جوجه ترش, مواد لازم برای تهیه جوجه ترش, تکنیک های پخت جوجه ترش, طرز تهیه انواع کباب, نحوه درست کردن انواع جوجه کباب, آموزش آشپزی, سایت آشپزی
دستور تهیه جوجه ترش، کباب پیک نیکی

یک نت ـ طرز تهیه جوجه ترش، کباب پیک نیکی

 

جوجه ترش، پیشنهاد ویژه برای آنهایی که می خواهند در پیک نیک کباب بزنند

مواد لازم جوجه ترش برای 2 نفر : فیله مرغ یا سینه مرغ بدون استخوان      400 گرم پیازخرد شده     1 عدد زعفران دم کرده     1 قاشق سوپخوری رب انار ملس     2 قاشق سوپخوریآبلیمو تازه     3 قاشق سوپخوریماست     2 قاشق سوپخوریکره     50 گرمسیخ چوبی     4 عددنمک و فلفل     به میزان لازمگردو     به میزان لازم

طرز تهیه جوجه ترش :ابتدا مرغ را به صورت تکه‌های 4-3 سانتی خرد کنید و آن را داخل یک کاسه مناسب بریزید. پیاز خرد شده، آبلیمو و کمی نمک و فلفل هم داخل کاسه بریزید و تکه های مرغ را آغشته به مواد کنید. ظرف را به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید.

در یک کاسه ماست و زعفران را با هم مخلوط کنید. بعد از آنکه تکه‌های مرغ خوب مزه دار شدند، مخلوط ماست و زعفران را داخل ظرف بریزید و خوب هم بزنید تا مواد به خورد تکه‌های مرغ برود.

حالا تکه های مرغ را به سیخ بکشید. در یک تابه مناسب مقداری کره بریزید و آن را روی حرارت کم قرار دهید. حالا سیخ ها را داخل تابه بچینید تا مرغ ها پخته و طلایی شوند. در تابه را بگذارید و صبر کنید تا تکه های مرغ خوب مغز پخت شوند.

رب انار و گردو را با هم مخلوط کنید، سپس آن را داخل تابه روی مرغ ها بریزید و 5 دقیقه صبر کنید تا مواد به خورد مرغ برود، سپس تابه را از روی حرارت بردارید و کباب ها را سرو کنید.

فوت و فناگر می خواهید کباب شما ترش تر شود می توانید از رب انار ترش استفاده کنید.

 

 

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا