رفتن به محتوای اصلی

تهیه لواشک انار خوشمزه

تاریخ انتشار:
یک نت ـ طرز تهیه لواشک انار
تهیه لواشک انار خوشمزه

یک نت ـ

مواد لازم جهت تهیه لواشک انار و به:

دانه انار یا آب انار  2 لیوانبه بزرگ1 عدد  آبلیمو3 قاشق غذاخوری

 طرز تهیه لواشک انار و به:

دانه های انار را داخل میکسر بریزید و بزنید تا عصاره آن خارج شود ( از آب انار آماده هم میتوانید استفاده کنید ).

به را به قطعات کوچک خرد کنید سپس به همراه آب انار و آبلیمو داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و پس از اینکه به جوش امد اجازه دهید به مدت 30 دقیقه آرام بجوشد ( در صورت تمایل 1 قاشق شکر به مواد اضافه کنید ).

پس از این مدت زمان مواد را با میکسر بزنید تا به شکل پوره شود ، داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و مواد را به صورت لایه نازکی روی کاغذ پخش کنید.

سینی را داخل فر با دمای 120 درجه سانتیگراد به مدت 1 – 2 ساعت قرار دهید تا زمانی که لواشک خودش را بگیرد سپس از فر خارج کنید و کناری قرار دهید تا سرد شود و مصرف کنید ( میتوانید سینی را چند ساعت روی شوفاژ قرار دهید تا لواشک اماده شود ).

منبع : irancook.ir

موضوع

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا