رفتن به محتوای اصلی

طرز تهیه پاستا لوله ای

تاریخ انتشار:
پاستا لوله ای نحوه پخت پاستا لوله ای,مواد لازم برای پاستا لوله ای,نحوه پخت پاستا با پنیر,نحوه پخت ماکارونی فرمی,آموزش آشپزی,سایت آشپزی,طرز تهیه پاستا,درست کردن پاستا لوله ای
طرز تهیه پاستا لوله ای

یک نت ـ طرز تهیه پاستا لوله ای

نحوه پخت پاستا لوله ای

پاستا لوله ای غذایی خوشمزه و پرانرژی که با این مواد اولیه می توانید این غذا را برای 6 تا 8 نفر سرو کنید و از خوردنش لذت ببرید.

مدت زمان آماده سازی و پخت پاستا لوله ای : 45 دقیقه 

مواد لازم جهت تهیه پاستا لوله ای برای 8 نفر : پاستا لوله ای     450 گرم پنیر خامه ای    600 گرمپنیر موزارلا خرد شده    450 گرمتخم مرغ زده شده     1 عددسس اسپاگتی (رب و گوشت چرخ کرده و پیاز)    900 گرمپنیر پارمزان رنده شده    1/4 فنجان

طرز تهیه پاستا لوله ای :پاستا لوله ای را به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید در آب کم نمک بجوشانید و سپس آبکش کنید.

سپس پاستا، پنیر خامه ای، پنیر موزارلا، تخم مرغ و نصف فنجان سس اسپاگتی را با هم مخلوط کنید.

فر را تا دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) گرم کنید.

کف ظرف مورد نظر را چرب کنید و مخلوط پاستا را درون آن بریزید. و روی آن باقیمانده سس اسپاگتی و پنیر پارمزان را بریزید.

به مدت 30 دقیقه در فر بپزید و بعد روی فر را روشن کرده و قبل از سرو 15 دقیقه صبر کنید تا خنک شود.

منبع : beryooni.com

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا