رفتن به محتوای اصلی

طرز تهیه آش بادمجان

تاریخ انتشار:
آش,طرز تهیه انواع آش,طرز تهیه آش رشته,طرز تهیه آش بادمجان,مواد لازم آش بادمجان
طرز تهیه آش بادمجان

یک نت ـ طرز تهیه آش بادمجان به روش دیگر

مواد لازم برای آش بادمجان : بلغور گندم     1 پیمانه لوبیا قرمز      1/2 پیمانه لوبیا سفید      1/2 پیمانه عدس     1 پیمانهنخود     1/2 پیمانهبادمجان سرخ شده     1 کیلوگرمقلم گوسفند     1 عددکشک     1 شیشه متوسطپیاز داغ و نعنا داغ     به مقدار لازمنمک و فلفل سیاه و زرد چوبه     به مقدار لازم

طرز تهیه :ابتدا حبوبات ها را جداگانه بپزید.قلم گوسفند را نیز روی شعله قرار دهید تا با حدود یک لیتر آب بپزد تا نرم شود.سپس بلغور ها را  شسته و حدود یک ساعت در آب نگه دارید، سپس به آب قلم اضافه کنید.وقتی بلغورها نرم شد حبوبات ها را نیز بیفزائید تا با هم یکدست شوند.

کشک،  پیاز سرخ شده و بادمجان های سرخ شده و همچنین نمک و زردچوبه و فلفل سیاه را در این مرحله بیفزائید، زیر شعله را کم کنید و منتظر بمانید تا آش جا بیفتد.نصف کشک را برای تزئین روی آش نگه دارید.بادمجان ها در آش باز می شود و حالت کشدار و خوبی به آش می دهد.

نکته ها :

1 - می توان بجای قلم گوسفند از عصاره گوشت گوسفند استفاده کرد.

پختن این آش خالی از لطف نیست. یکبار آن را امتحان کنید.

منبع : beytoote.com

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا