رفتن به محتوای اصلی

شیرینی مخصوص کریسمس

تاریخ انتشار:
با استفاده از یک قاشق چوبی یکی یکی و به آرامی شیرینی ها را از روی ورق برداشته و آنها را در ظرفی زیبا می چینیم تا خنک شوند.
شیرینی مخصوص کریسمس

یک نت ـ طرز تهيه شیرینی لقمه ای مخصوص کریسمس

مواد لازم : 

کره : 110 گرمشکر : 110 گرمشربت آب و شکر : 4 قاشق غذاخوریآرد سفید : 110 گرمآب لیمو :1 قاشق غذا خوری زنجبیل : 1 قاشق چایخوریروغن آفتابگردان : مقداریخامه : در صورت تمایل ، 300 میلی گرم 

طرز تهیه : 

1 - در ابتدا فر را روشن کرده و در درجه حرارت 180 سلسیوس می گذاریم تا گرم شود.ورقه های فویل را در آن میگذاریم تا کمی حرارت ببینند.

2. کره، شکر و شربت را در یک ظرف بزرگ ریخته  و به آرامی حرارت می دهیم تا همه ی آنها با هم ذوب شوند. آرد ، آب لیمو و زنجبیل را در یک تابه ریخته و روی حرارت کم گذاشته و مدام هم می زنیم و بعد می گذاریم تا کمی خنک شود.همه ی مواد را با هم مخلوط می کنیم.

3. ته ورقه های فویل را با روغن کاملا چرب کرده تا هنگامی که مواد را میریزیم به آن نچسبند.

4. از قاشق غذاخوری استفاده کرده و قاشق قاشق روی ورقه های داغ آماده مواد را می ریزیم .در مدت فقط 5 تا 6 دقیقه شیرینی ها طلایی شده و آماده می شوند. این کار را برای تمام موادی که در اختیار داریم انجام می دهیم تا همه ی شیرینی ها آماده شوند. 

5. با استفاده از یک قاشق چوبی یکی یکی و به آرامی شیرینی ها را از روی ورق برداشته  و آنها را در ظرفی زیبا می چینیم تا خنک شوند. 

6. در هنگام سرو می توانید روی شیرینی ها لایه ی نازکی از خامه بمالید و آن را سرو کنید.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا