رفتن به محتوای اصلی

طرز تهیه بروشتای مرغ

تاریخ انتشار:
مرغ,بروشتای مرغ,آموزش پخت بروشتای مرغ,طرز تهیه بروسکتای مرغ,بروشتای گوشت,طرز تهیه بروشتای گوشت
طرز تهیه بروشتای مرغ

یک نت ـ طرز تهیه بروشتای مرغ

▫️450 گرم سینه مرغ بدون پوست و استخوان مکعبی خرد شده▫️1 قاشق غذاخوری روغن▫️5_6 عدد گوجه فرنگی متوسط خرد شده▫️3 حبه سیر خرد شده▫️1 لیوان پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده▫️2 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک▫️1 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک(اورگانو)▫️1 مشت برگ ریحان تازه▫️نمک،فلفل سیاه و ادویه دلخواه طبق ذائقه

ابتدا فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد روشن و گرم کنید،روغن را در ماهیتابه گرم کنید و تکه های مرغ را با حرارت متوسط رو به بالا سرخ کنید،نمک،فلفل و ادویه ها را روی مرغ بپاشید و هم بزنید ،وقتی مرغ ها مقداری پخته و طلایی شدند از روی حرارت بردارید،سپس کف ظرف پخت (پیرکس یا چینی)را چرب کنید(ترجمه از آشپزی_خلاق) یک لایه گوجه فرنگی لایه بعد مرغ،سیر، سرکه بالزامیک و پونه کوهی را اضافه کنید،سپس برای لایه باقی گوجه فرنگی ها را بریزید و پنیر رنده را روی آن بپاشید و ظرف را در فر از قبل گرم شده برای 20 دقیقه قرار دهید تا روی پنیر برشته و طلایی شود، سپس با ریحان تازه خرد شده بعد از تقریبا 5 دقیقه استراحت(روی ظرف را بپوشانید) سرو کنید

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا