رفتن به محتوای اصلی

کیک ساوارین با روکش گاناش

تاریخ انتشار:
یک نت ـ آموزش درست کردن کیک ساوارین با روکش گاناش/برای تهیه این مدل کیک باید قالب ساوارین داشته باشین قالبایی که وقتی
کیک ساوارین با روکش گاناش

یک نت ـ طرز تهیه کیک ساوارین با روکش گاناش

برای تهیه این مدل کیک باید قالب ساوارین داشته باشین قالبایی که وقتی

بعد از پخت کیک رو برمیگردونین توش فرورفتگی یا حفره ایجاد شده برای پر شدن با انواع کرم ها.

با هرمدل کیک شکلاتی میتونین درست کنین برای گاناش هم از ترکیب مساوی خامه صبحانه و شکلات نیمه تلخ استفاده شده به این صورت که خامه را روی حرارت قرار داده  تا داغ بشه و همین که شروع به جوشیدن کرد شکلات خرد شده را اضافه و حرارت را خاموش کنید و هم بزنین تا با داغی خامه شکلات اب بشه  وگاناش یکدست بشه .

طرزتهیه کیک:

یه شیشه شکلات صبحانه در یحچال داشتم که کمتر از یک سوم پیمانه شکلات داشت و بیشترش هم به دیواره ها چسبیده بود گذاشتمش روی کابینت تا به دمای محیط برسه و بعد نصف پیمانه ابجوش ریختم تا کل شکلات با ابجوش حل بشه دوتا تخم مرغ را با نصف پیمانه شکر  و کمی وانیل هم زدم تا کرم و کشدار بشه پنجاه گرم خامه صبحانه و ترکیب ابجوش و شکلات صبحانه که خنک شده هم اضافه کردم و هم زدم  یک پیمانه ارد و یک چهارم پیمانه پودر کاکائو و یک و نیم قاشق چایخوری بکینگ پودر  رو سه بار الک کرده و به مواد اضافه و دورانی هم میزنیم قالب را چرب کرده و مایه کیک را درون ان ریخته و میگذاریم داخل فر داغ ۱۸۰ درجه به مدت سی الی چهل دقیقه بپزد.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا