رفتن به محتوای اصلی

دستور تهیه تخم مرغ اسکاچ

تاریخ انتشار:
تخم مرغ اسکاچ, پخت تخم مرغ اسکاچ, طرز تهیه تخم مرغ اسکاچ, تهیه تخم مرغ اسکاچ, مواد لازم برای تخم مرغ اسکاچ, آموزش تصویری پخت تخم مرغ اسکاچ, طرز تهیه اسکاچ تخم مرغی, آموزش آشپزی, سایت آشپزی, طرز تهیه غذا با تخم مرغ
دستور تهیه تخم مرغ اسکاچ

یک نت ـ طرز تهیه تخم مرغ اسکاچ

مواد لازم برای تخم مرغ اسکاچ :

تخم مرغ آب پز ۶ عددتخم مرغ خام ۲ عدد گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم* پیاز کوچک خیلی ریز شده بدون آب ۱ عددفلفل سیاه تازه ساییده به مقدار لازمنمک به مقدار لازم* سبزیجات معطر درصورت تمایل مقداریآرد سفید 1/2 فنجانآرد سوخاری یا کورن فلکس یا برشتوک خورد شده ۵ فنجانروغن برای سرخ کردن به مقدار لازم

* پیاز کوچک خیلی ریز شده بدون آب ( ترجیحا" کمی تفت داده شود) یا کمی پودر پیاز با گوشت مخلوط شود

* سبزیجات معطر خشک مثل سبزی دلمه یا ترخون ( درصورت تمایل با گوشت مخلوط شود)

طرز تهیه تخم مرغ اسکاچ :

گوشت را با نمک و فلفل و سبزیجات معطر و پیاز خردشده یا پودر پیاز ورز می دهیم تا چسبندگی پیدا کند.

۲ عدد تخم مرغ  خام را با نمک و فلفل خوب هم میزنیم در ظرف جدا روی میز قرار می دهیم.

آرد و آرد سوخاری هم هر کدام در ظرف جدا.

گوشت آماده شده را به ۶ قسمت تقسیم می کنیم به صورتی که در عکس ها می بینید هر تخم مرغ آب پز را داخل یک قسمت گوشت می پیچیم:

 

 

گوشت آماده شده را به ۶ قسمت تقسیم می کنیم و آن را مانند شکل پهن می کنیم

 

 

هر تخم مرغ آب پز را داخل یک گوشت قرار می دهیم

 

به صورت زیر از سلفون برای پیچیدن گوشت دور تخم مرغ استفاده می کنیم. اگر آشپز حرفه ای هستید این کار را در دستتان هم می توانید انجام بدهید:

 

 

گوشت را به اطراف تخم مرغ می پیچیم و اطراف آن کامل می بندیم

کوفته های آماده را در آرد بعد تخم مرغ هم زده بعد آرد سوخاری می چرخانیم و درون روغن سرخ می کنیم: 

 

گوشت ها را در آرد سفید غلت می دهیم

 

 

بعد از آرد سفید در زرده تخم مرغ می غلتانیم

 

 

در آخر در آرد سوخاری می غلتانیم و بعد در روغن سرخ می کنیم

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا