رفتن به محتوای اصلی

دستور پخت پاستای فلفلی و اسفناج

تاریخ انتشار:
پاستای فلفلی و اسفناج, پخت پاستای فلفلی و اسفناج, مواد لازم برای پاستای فلفلی و اسفناج, درست کردن پاستای فلفلی و اسفناج, طرز تهیه پاستای فلفلی, آموزش آشپزی, سایت آشپزی, طرز تهیه انواع پاستا, پخت انواع پاستا
دستور پخت پاستای فلفلی و اسفناج

یک نت ـ طرز تهیه پاستای فلفلی و اسفناج

مواد لازم برای پاستای فلفلی و اسفناج :

روغن زیتون  ۲ قاشق چایخوری پیاز خرد شده  ۱ عدد سیر له شده  ۲ حبه تکه های فلفل خشک شده  نصف قاشق چایخوریپاستای پنه ۲۰۰ گرمگوجه فرنگی خرد شده ۴۰۰ گرمپونه کوهی خشک ۱۰۰ میلی گرمبرگ اسفناج ۱۲۵ گرمپنیر پارمیسان رنده شده ۲۵ گرم

طرز تهیه پاستای فلفلی و اسفناج :

روغن را در یک ماهیتابه گرم کرده و به آرامی پیاز، سیر و تکه های فلفل را داخل آن سرخ کنید، به مدت ۵ دقیقه تفت بدهید. (اگر این مواد شروع به چسبیدن کردن کمی آب به آن اضافه کنید)

پاستا را طبق دستوری که روی بسته اش نوشته طبخ کنید. گوجه فرنگی و پونه را به ماهیتابه اضافه کرده و خوب هم بزنید. اجازه بدهید برای ۱۰ دقیقه به آرامی بجوشد . گاهی هم بزنید.

اسفناج را به ماهیتابه اضافه کرده و ۱ تا ۲ دقیقه تفت بدهید تا زمانی که اسفناج ها پژمرده شوند. پاستا را آبکشی کرده و داخل ماهیتابه بریزید. خوب هم بزنید تا ترکیب شوند. بعد کمی پنیر روی آن پاشیده و سرو کنید.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا