رفتن به محتوای اصلی

طرز تهیه میرزا کدو

تاریخ انتشار:
میرزا کدو پخت میرزا کدو,درست کردن میرزا کدو,مواد لازم برای میرزا کدو,انواع غذا با کدو,آموزش آشپزی,طرز تهیه میرزا کدو,سایت آشپزی,نحوه پخت میرزا کدو,طرز تهیه میرزا قاسمی
طرز تهیه میرزا کدو

یک نت ـ طرز تهیه میرزا کدو

میرزا کدو یک نوع میرزا قاسمی می باشد که به جای بادمجان از کدو برای طبخ آن استفاده می شود.

مواد لازم : کدو سبز     500 گرم تخم مرغ      2 عدد سیر     1 بوتهروغن      به مقدار لازمرب گوجه فرنگی     1 قاشق غذاخوریزردچوبه     1 قاشق چایخورینمک و فلفل     به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

ابتدا کدوها را خوب شسته، سپس لایه بسیار نازکی از پوست آنها را گرفته و به صورت درشت رنده می‌کنیم. سیرها را پوست گرفته، آنها را کوبیده و در روغن فراوان و با حرارت بسیار کم تفت می‌دهیم. پس از آن سیرها را از روغن خارج کرده و درون ظرف می‌ریزیم.

تخم‌مرغ ها را نیز جداگانه شکسته و پس از مخلوط کردن داخل روغن انداخته و سرخ می‌کنیم. درون باقیمانده روغن، کدوهای رنده شده را سرخ کرده و مدام هم می زنیم تا ته نگیرد. دقت نمایید کدو را زیاد سرخ نکنید. در مرحله آخر رب گوجه فرنگی و سیر و تخم‌مرغ را همراه نمک، فلفل و زردچوبه به کدوها اضافه می‌کنیم.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا