رفتن به محتوای اصلی

طرز تهیه کباب شکم پر

تاریخ انتشار:
پخت کباب شکم پر, نحوه پخت کباب شکم پر, مواد لازم برای کباب شکم پر, مواد لازم برای داخل کباب شکم پر, آموزش آشپزی, سایت آشپزی, طرز پخت کباب شکم پر, آموزش آشپزی, سایت آشپزی, طرز تهیه سس کباب شکم پر
طرز تهیه کباب شکم پر

مواد لازم:

نان ساندویچ     6 تکه (حبه شده)کره     6 قاشق غذاخوریپیاز خرد شده      1/2 فنجان کرفس خرد شده همراه با برگ کرفس     1/2 فنجانسیب ورقه شده     5 کیلوگرمشکر     75 گرمنمک     1 قاشق چای خوریفلفل سیاه     1/2 قاشق چای خوری* مریم گلی خرد شده     1 قاشق چای خوری* آویشن     1 قاشق چای خوریجوز     1/4 قاشق چای خوریدارچین     1/16 قاشق چای خوریجعفری خرد شده     1/4 فنجانپیازچه خرد شده     2 قاشق غذاخوری

 

* مریم گلی خرد شده یا 1/4 قاشق چای خوری خشک شده* آویشن خرد شده یا 1/4 قاشق چای خوری خشک شده

مواد اولیه کباب :گوشت قرمز (گوشت دنده با استخوان)     4 تا 5 کیلوگرم نمک      1.5 قاشق چای خوریفلفل سیاه      1/2 قاشق چای خوری گوشت گوساله (فیله ورقه شده)     150 گرم

مواد اولیه سس :

آب      1.5 فنجان ژله سیب      1/4 فنجان

 

طرز تهیه چاشنی برای داخل گوشت:

1. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید.

2. خرده نان ها را در یک ردیف داخل سینی فر پخش کنید و آنها را به مدت 15 دقیقه داخل فر تست کنید بعد بگذارید خنک شوند.

3. پیاز و کرفس را با کره داخل یک قابلمه روی حرارت ملایم به مدت 4 الی 5 دقیقه سرخ کنید تا نرم شوند. سپس با سیب، شکر، نمک، فلفل، مریم گلی، آویشن، جوز و دارچین مخلوط کنید.

4. حرارت را کاهش دهید و به مدت 15 دقیقه درب قابلمه را ببندید تا سیب ها نرم شوند و خرده نان و جعفری و پیازچه را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.

طرز تهیه کباب:

1. قسمت پایین فر را آماده کنید.

2. روی گوشت، نمک و فلفل بپاشید و آن را داخل یک ماهی تابه عایق حرارت قرار دهید و چاشنی را داخل شکم گوشت قرار دهید و بعد دور دنده های گوشت فویل بپیچید تا نسوزند بعد استخوانهای قسمت پایین گوشت را با فیله ها بپوشانید و آنها را با خلال دندان سفت کنید.

3. گوشت را داخل فر بریان کنید. بعد از نیم ساعت گوشت را بیرون بیاورید و روی چاشنی داخل شکم گوشت را با فویل بپوشانید و به مدت 2 ساعت و ربع الی 2 ساعت و 45 دقیقه داخل فر قرار دهید تا گوشت کاملا مغز پخت شود.

4. گوشت را به یک تخته انتقال دهید و روی آن را با فویل بپوشانید به مدت 15 الی 20 دقیقه کنار بگذارید.

طرز تهیه سس:

1. چربی داخل قابلمه را بگیرید. قابلمه را بین دو شعله گاز قرار دهید و آب ر اضافه کنید و آن را بجوشانید تا از حالت غلیظ و لعاب دربیاید و هم بزنید تا تکه های قهوه ای به روی آب داخل قابلمه بیاید. مایع را داخل یک صافی بریزید، تکه های جامد داخل صافی را دور بیندازید.

2. ژله سیب و آب داخل تخته ای که گوشت قرار دارد را به آب صاف شده اضافه کنید و آن را به مدت 4 دقیقه بجوشانید تا ژله سیب آب شود و روی آن نمک و فلفل بپاشید.

3. تمام فویل ها را از روی گوشت بردارید و آن را کات کنید و با سس سرو کنید.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا