رفتن به محتوای اصلی

آموزش و طرز تهيه ژله شكستني

تاریخ انتشار:
یک نت ـ آموزش و طرز تهيه ژله شكستني
آموزش و طرز تهيه ژله شكستني

آموزش و طرز تهيه ژله شكستني

دسرهای مختلفی می توان با ژله و ژلاتین های رنگی درست کرد و این کار فقط خلاقیت و حوصله می خواهد و نه چیز دیگری. در اینجا با چند تکه ژله رنگی،

دسر

ی با مدل شیشه شکسته درست می کنیم: 

طرز تهیه ژله شکستنی

انواع دسر - پیش غذا - طرز تهیه ژله شکستنی!

مواد و وسایل لازم:

4 ظرف مربعی کوچک

4 طعم مختلف از ژله به 4 رنگ

1 قوطی شیر شیرین شده غلیظ

2 بسته ژلاتین غیر طعم دار

طرز تهیه ژله شکستنی

طرز تهیه:- برای هر طعم، هر بسته پودر ژله را در یک فنجان آب داغ حل کنید. سپس آن را در ظرفی بریزید و بگذارید سرد شود. یک شب بماند بهتر است. یا اینکه حداقل 3 ساعت در یخچال بگذارید تا سرد شود و ببندد.- فقط یک فنجان آب به هر بسته پودر ژله اضافه کنید.- دستورالعمل روی بسته پودر ژله مبنی بر ریختن دو فنجان آب را فراموش کنید. فقط 1 فنجان آب بریزید تا ژله های شما کاملاً سفت باشند و بتوانید آنها را به خوبی به شکل مکعب برش بزنید.

طرز تهیه ژله شکستنی

- بعد از سرد شدن و بستن هر چهار طعم، آنها را به شکل مکعب های هم اندازه برش بزنید.- با دقت این مکعب های رنگی را در ظرف دیگری مخلوط کنید تا رنگین کمانی از ژله ها درست شود.

طرز تهیه ژله شکستنی

- در کاسه ای جداگانه، 2 بسته ژلاتین را داخل نیم فنجان آب سرد بریزید. وقتی ژلاتین عمل آمد، یک و نیم فنجان آب جوش داخلش بریزید و آن را حل کنید. حالا شیر غلیظ را اضافه کنید. خوب هم بزنید و بگذارید سرد شود. حالا این مخلوط سرد شده را روی ژله ها بریزید و بگذارید شب بماند تا سرد شود و ببندد.

طرز تهیه ژله شکستنی

- حالا زمان آن رسیده که این مخلوط سفت شده را به هر شکلی که دوست دارید برش بزنید و سرو کنید.

 

------------------------------------------------------------------

cookery,ashpazi,ashpazi.com,ashpazi,ir,cookery.ir,cookery.com,آموزش پخت كوكوي ماهي,طرز تهيه كوكوي ماهي,آموزش پخت كوكو,طرز تهيه كوكو,مواد لازم براي كوكو,مواد لازم برا كوكو ماهي,آموزش آشپزي,آموزش پخت غذاي ايراني,آموزش پخت غذاي خارجي,yeknet.ir,سایت آشپزی ,آشپزی آکا ,سفره آرایی,طرز تهیه,طرز پخت,‏سفره آرایی, ‏دسر,خورش,سفره آرایی,انواع پلو,انواع خورش,انواع خورش,آبگوشت,آش و حلیم,انواع سوپ,غذای دریایی,نوشیدنی ها,کوکو ها,کوفته,کتلت شامی,سالادها,دسرها,ترشی,غذاهای گیاهی,سس,غذا باگوشت چرخ کرده,آشپزی با مایکروفر,نکات آشپزی,پتاژ ،سوفله و کنسومه,دلمه,ماکارونی,غذا با مرغ,ساندویچ,پیتزا,اردور,مربا,املت,غذا باگوشت,غذا با آکا,غذای رژیمی,غذای کره ای,غذای ژاپنی,غذای هندی,غذاهای چینی,غذای کودک,غذای افغانی,غذای عربی,غذای اروپایی,شيريني,آموزش شيريني,طرز تهيه شيريني,آموزش پخت انواع كيك,كيك كاكائويي,كيك خامه اي,كيك پرتقالي,طرز تهيه كيك,درست كردن كيك,بهترين دسر هاي ايراني,بهترين دسر ايتاليايي,بهترين دسر تركيه اي,رولت,طرز تهيه رولت,خيارشور,اموزش درست كردن خيارشور,انواع ترشي,طرز تهيه انواع ترشي,طرز تهيه غذاي اذرب,آموزش آشپزي,آموزش پخت غذاي ايراني,آموزش پخت غذاي خارجي,yeknet.ir,سایت آشپزی ,آشپزی آکا ,سفره آرایی,طرز تهیه,طرز پخت,‏سفره آرایی, ‏دسر,خورش,سفره آرایی,انواع پلو,انواع خورش,انواع خورش,آبگوشت,آش و حلیم,انواع سوپ,غذای دریایی,نوشیدنی ها,کوکو ها,کوفته,کتلت شامی,سالادها,دسرها,ترشی,غذاهای گیاهی,سس,غذا باگوشت چرخ کرده,آشپزی با مایکروفر,نکات آشپزی,پتاژ ،سوفله و کنسومه,دلمه,ماکارونی,غذا با مرغ,ساندویچ,پیتزا,اردور,مربا,املت,غذا باگوشت,غذا با آکا,غذای رژیمی,غذای کره ای,غذای ژاپنی,غذای هندی,غذاهای چینی,غذای کودک,غذای افغانی,غذای عربی,غذای اروپایی,شيريني,آموزش شيريني,طرز تهيه شيريني,آموزش پخت انواع كيك,كيك كاكائويي,كيك خامه اي,كيك پرتقالي,طرز تهيه كيك,درست كردن كيك,بهترين دسر هاي ايراني,بهترين دسر ايتاليايي,بهترين دسر تركيه اي,رولت,طرز تهيه رولت,خيارشور,اموزش درست كردن خيارشور,انواع ترشي,طرز تهيه انواع ترشي,طرز تهيه غذاي اذربايجاني,اموزش غذاي تبريزي,اموزش پخت غذاي اذربايجاني,اموزش پخت غذاي گيلاني    

-----------------------------------------------------------------

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا