رفتن به محتوای اصلی

آموزش درست كردن کاپ‌کیک‌های سفید و سیاه

تاریخ انتشار:
یک نت ـ آموزش درست كردن کاپ‌کیک‌های سفید و سیاه
آموزش درست كردن کاپ‌کیک‌های سفید و سیاه

این کیک‌های کوچک برای صبحانه یا حتی دسر و چای بعدازظهر عالی به نظر می‌رسند. دو رنگ بودنشان نیز به زیبایی بیشتر آنها کمک کرده است.

تعداد: ۲۸ عدد | زمان تهیه: ۳۵ دقیقه | زمان استراحت: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه | زمان پخت: ۲۰ دقیقه

مواد لازم

نصف پیمانه کره۴ عدد سفیده تخم‌مرغدو پیمانه آرد کاملیک قاشق چایخوری بیکینگ‌پودرنصف قاشق چایخوری جوش‌شیریننصف قاشق چایخوری نمک۱ ¾ پیمانه شکریک قاشق چایخوری وانیل۱ ۱/۴  پیمانه خامه ترش۲۵۰ گرم شکلات نلخ آب شدهگاناش ایرلندی*آیسینگ ایرلندی*

طرز تهیه

کره و تخم‌مرغ را ۳۰ دقیقه قبل از آغاز کار بیرون بگذارید. در این فاصله، کف قالب‌های مافین را با روغن چرب کنید، سپس روی آنها آرد بپاشید و کنار بگذارید.در یک کاسه، آرد، بیکینگ‌پودر، جوش‌شیرین و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه بزرگ، کره را با هم‌زن برقی و سرعت متوسط حدود ۳۰ ثانیه هم بزنید. شکر و وانیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس، سفیده‌های تخم‌مرغ را یکی‌یکی بریزید و در هر مرتبه حسابی هم بزنید. در این مرحله باید مخلوط آرد را به تدریج اضافه کنید و با همان سرعت متوسط هم‌زن هم بزنید تا مخلوط و یکدست شوند. در آخر خامه ترش یا شیر تغلیظ شده را اضافه کنید و تا زمان یکدست شدن مایه، هم بزنید.حدود ۲٫۵ پیمانه از مایه را داخل یک کاسه بریزید، شکلات آب شده را به آن اضافه کنید.در این مرحله باید یک طرف قالب‌ها را با مایه سفید و طرف دیگر را با مایه شکلاتی پر کنید. دوسوم قالب‌ها را پر کنید تا جا برای پف کردن کیک‌ها وجود داشته باشد.آنها را به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید. پس از پخته شدن، ۵ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند. سپس روی آنها، گاناش و آیسینگ ایرلندی بریزید و اگر دوست داشتید با پودر قهوه تزئین کنید.برای تهیه آیسینگ، یک پیمانه پودر قند، یک قاشق غذاخوری خامه و ¼ قاشق چایخوری وانیل را با یکدیگر مخلوط کنید.برای تهیه گاناش خامه‌ای نیز نصف پیمانه خامه فرم‌گرفته، ۵۰۰ گرم شکلات تلخ و یک قاشق غذاخوری خامه نیاز دارید. خامه‌ فرم‌گرفته را داخل قابلمه روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. سپس از روی شعله بردارید، شکلات را اضافه کنید بگذارید ۵ دقیقه بماند. سپس خامه را اضافه کنید و خوب هم بزنید. آن را به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

ارزش غذایی

کالری: ۲۰۳چربی: ۹ گرمکلسترول: ۱۶ میلی‌گرمکربوهیدرات: ۳۰ گرمفیبر: ۱ گرمپروتئین: ۳ گرمقند: ۲۱ گرمسدیم: ۱۲۴ میلی‌گرم

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا