رفتن به محتوای اصلی

طرز تهيه سوپ خامه ای مرغ و نودل

تاریخ انتشار:
امروز دستور طبخ سوپ مرغ خوشمزه ای را برایتان در نظر گرفتیم که می توانید برای خود و خانواده تان آماده کنید.
طرز تهيه سوپ خامه ای مرغ و نودل

یک نت ـ سرماخوردگی در این ایام شایع است و برای درمان آن، مصرف غذاهای آبکی و گرم که مغذی هم باشد، توصیه می شود. به همین دلیل امروز دستور طبخ سوپ مرغ خوشمزه ای را برایتان در نظر گرفتیم که می توانید برای خود و خانواده تان آماده کنید.

مواد لازم برای ۵نفر :نودل : ۱۰۰گرمسینه مرغ بدون استخوان و پوست : ۲۵۰گرمروغن زیتون : یک و نیم قاشق غذاخوریپیاز خرد شده : یک عدد متوسطهویج خرد شده : ۳ عدد متوسطکرفس خرد شده : ۳ ساقهسیر رنده شده : ۳ حبهآب مرغ : ۲ پیمانهجعفری خرد شده و تازه : ۳ قاشق غذاخورینمک و فلفل : به اندازه کافیکره : یک چهارم پیمانهآرد : یک چهارم پیمانه به علاوه ۲ قاشق غذاخوریشیر: دو و نیم پیمانهخامه : یک سوم پیمانه طرز تهیه :در قابلمه ای بزرگ، روغن زیتون بریزید و پیاز، هویج و کرفس را تفت دهید. پس سیر را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید. آب مرغ، جعفری، نمک و فلفل و مرغ تکه شده و نودال را اضافه کنید تا جوش بیاید. حرارت را کم کنید و بگذارید با حرارت کم بپزد تا مرغ نرم شود. تکه های مرغ را دربیاورید، ریش ریش کنید و به قابلمه اضافه کنید. کره را در ماهیتابه ای آب و سپس آرد را اضافه کنید و مرتب هم بزنید. کم کم شیر را اضافه کنید درحالی که مرتب هم می زنید، این کار مانع از گلوله شدن آرد می شود خامه را اضافه کنید و درحالی که مرتب هم می زنید به سوپ اضافه کنید. 

سوپ را هنگامی که کاملا داغ شد، سرو کنید.

دیدگاه‌ها

خوش اشتها 1393/08/19 - 14:56

پس نودلها چی شدند؟

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا