(تصاویر) یک نگاه خوشمزه به آرژانتین!

یک نت ـ آرژانتین ،بهشت عاشقان گوشت است. شیوه آشپزی در این سرزمین نه تنها از بومیان بلکه از مدیترانه و مهاجران ایتالیایی و اسپانیایی نیز الهام گرفته است.
کباب

شاید به مذاق گیاهخواران خوش نیاید اما گوشت گاو غذای اصلی آرژانتینی هاست.

در ادامه غذاهای معروف آرژانتینی را مشاهده می کنید:

 

 

اخبار,خبر های گوناگون,غذا

"لاکرو" غذای سنتی و ملی آرژانتینی هاست که در حقیقت خورشتی دلچسب تهیه شده از گوشت گاو، ذرت شیرین و انواع سبزیجات است.

 

اخبار,خبر های گوناگون,غذا

"آسادو" در حقیقت غذای کبابی یا باربکیو است که شامل کباب کردن گوشت گاو ،جگر و سوسیس در مهمانی های دورهمی و فستیوالها است.

 

اخبار,خبر های گوناگون,غذا

"هومیتا" از ذرت تازه،شیر ،پیاز ،پنیر بز و انواع ادویه تهیه می شود که داخل برگ های ذرت پیچیده و بخار پز می شود.

 

اخبار,خبر های گوناگون,غذا

"پرو وولتا" نوعی پنیر کبابی است تهیه شده از شیر گاو که با کمی پونه کوهی ،گریل شده و در کنار غذا خورده می شود.

 

اخبار,خبر های گوناگون,غذا

"امپانداس" نوعی رولت است که از گوشت،سبزیجات، مرغ، ژامبون، ذرت شیرین، بلو چیز و کاپرزه پر شده و در فر یا تنور پخته می شود.

 

اخبار,خبر های گوناگون,غذا

"میلانسا" از گوشت گاو و سینه مرغ درست می شود که در کنار سس گوجه، تخم مرغ و پنیر میل می شود.

 

اخبار,خبر های گوناگون,غذا

استیک "لاما" نیز در آرژانتین طرفداران زیادی دارد. لاما نوعی شترسان اهلی و بومی آمریکای جنوبی است.

 

اخبار,خبر های گوناگون,غذا

"دوسه دو لچه" نام بستنی های کرمی آرژانتینی است که البته از بستنی ایتالیایی "جلاتو" تاثیر گرفته است.

 

اخبار,خبر های گوناگون,غذا

پیتزای آرژانتینی هم تاثیر زیادی از زادگاه اصلی پیتزا -ایتالیا- گرفته اما با کمی تغییرات مانند اضافه کردن رب گوجه ،مارگاریتا،تخم مرغ آبپز،آناناس و ذرت در خمیری ضخیم تر شکل آرژانتینی گرفته است.

 

اخبار,خبر های گوناگون,غذا

"ماتامبر" لایه ای نازکی از گوشت است که رول می شود و داخل آن با اسفناج،پیاز،هویج، تخم مرغ آبپز پر شده و داخل اجاق گذاشته می شود.

اخبار گوناگون - توریسم آنلاین

افزودن یک دیدگاه جدید

Fill in the blank.
کد وبلاگ