دستور تهیه مرغ سوخاری

مرغ سوخاری پخت مرغ سوخاری درست کردن مرغ سوخاری,مواد لازم برای مرغ سوخاری,سایت آشپزی,روش های پخت مرغ سوخاری,نحوه پخت مرغ سوخاری,نحوه پخت مرغ,طرز سرخ کردن مرغ,طرز تهیه مرغ سوخاری,آموزش آشپزی,انواع پخت مرغ
مرغ سوخاری

یک نت ـ طرز تهیه مرغ سوخاری

برای پخت مرغ سوخاری ترد، در روغن فراوان ریخته و با حرارت متوسط سرخ کرده تا طلایی شود

آماده سازی و پخت مرغ سوخاری : 105 دقیقه

مواد لازم جهت تهیه مرغ سوخاری :
 ران مرغ     8 عدد
 نمک      1 قاشق مرباخوری
 پودر سوخاری     500 گرم
 زیره سبز     1 قاشق چایخوری
گشنیز     1 قاشق چایخوری
ترخون     1 قاشق مرباخوری
فلفل سیاه     1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز     1/2 قاشق چایخوری
جوز هندی     1/2 قاشق چایخوری
کنجد     1 فنجان
تخم مرغ     3 عدد
پودر سیر     1 قاشق مرباخوری
آرد     3 پیمانه
دوغ     0.5 لیتر به اضافه 3 لیوان

طرز تهیه مرغ سوخاری :
درون یک کاسه دوغ و نمک را مخلوط کرده و تکه های مرغ را در آن گذاشته و بمدت 8 ساعت در یخچال بگذارید.
دو ساعت قبل طبخ از یخچال در آورده و دوغ را تخلیه کنید. مواد پودر را در یک ظرف مناسب خوب مخلوط کنید.

در کاسه ای دیگر تخم مرغ، دوغ و پودر سیر را مخلوط کرده و کم کم آرد را به آن اضافه کرده تا کمی غلیظ شود.
در ظرفی دیگر باقیمانده آرد را ریخته تکه های مرغ را در آن زده، در مایع و بعد از آن در مخلوط پودر سوخاری.

بگذارید 30 دقیقه بماند تا پودر سوخاری روی تکه های مرغ خشک شود. در روغن فراوان جوشان ریخته و با حرارت متوسط سرخ کرده تا طلایی شود.

امتیاز: 
هنوز رایی ثبت نشده