طرز تهیه ژلــه شیرشکلات ویژه رمضان

یک نت ـ آشپزی رمضان ۹۴,طرز تهیه افطاری رمضان ۹۴,رمضان و افطاری,نحوه درست کردن افطاری,افطاری ویژه,رمضان و تهیه افطاری,برای افطار چی درست کنم,افطاری چی بپزم,طرز تهیه سحری رمضان ۹۴,رمضان و سحری,نحوه درست کردن سحری,سحری ویژه,رمضان و تهیه سحری,برای سحر چی درست کنم,سحری چی بپزم,نحوه درست کردن سفره افطار,چیدن سفره افطار,چطور سفره افطاری را درست کنم,چینش ویژه سفره افطار,شیرینی ویژه رمضان ۹۴,باقلوای رمضان ۹۴,شیرینی رمضان ۹۴,زولبیا و بامیه رمضان ۹۴,نحوه درست کردن سفره سحری,چیدن سفره سحری,چطور سفره سحری را درست کنم,چینش ویژه سفره سحر

ژلــه شیرشکلات

یک نت ـ آشپزی رمضان ۹۴,طرز تهیه افطاری رمضان ۹۴,رمضان و افطاری,نحوه درست کردن افطاری,افطاری ویژه,رمضان و تهیه افطاری,برای افطار چی درست کنم,افطاری چی بپزم,طرز تهیه سحری رمضان ۹۴,رمضان و سحری,نحوه درست کردن سحری,سحری ویژه,رمضان و تهیه سحری,برای سحر چی درست کنم,سحری چی بپزم,نحوه درست کردن سفره افطار,چیدن سفره افطار,چطور سفره افطاری را درست کنم,چینش ویژه سفره افطار,شیرینی ویژه رمضان ۹۴,باقلوای رمضان ۹۴,شیرینی رمضان ۹۴,زولبیا و بامیه رمضان ۹۴,نحوه درست کردن سفره سحری,چیدن سفره سحری,چطور سفره سحری را درست کنم,چینش ویژه سفره سحر

 

مواد لازم:
شکلات تلخ۲۰۰ گرم
شیر ۵۰۰ گرم
شکر۱۵۰ گرم
پودر کاکائو۲ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری
آب سرد ۱۲۵ میلی‌لیتر
ورق ژلاتین ۵ ورق

روش تهیه:
روش تهیه ژله کار بسیار ساده‌ای است با این تفاوت که همیشه عادت داریم ژله‌ها میوه‌ای باشند. اما این بار با طعمی جدید ژله را امتحان می‌کنیم. ابتدا پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده، چند ثانیه که گذشت آن را روی بخار آب قرار می‌دهیم تا ذوب شود. ورقه‌های ژلاتین ا داخل کاسه‌های بزرگ پر از آب سرد قرار می‌دهیم و وقتی که نرم شدند به محلول ژلاتین روی بخار آب اضافه می‌کنیم. در این فاصله شیر، شکر، کاکائو و شکلات را داخل ظرفی گود روی حرارت قرار می‌دهیم تا شیر به جوش آمده، پودر کاکائو وشکلات ذوب شده و در آن مخلوط شود. ژلاتین ذوب شده را به مواد اضافه کرده و آن را از یک صافی خیلی ریز رد می‌کنیم. مایه را داخل قالب مورد نظر ریخته یا داخل ظرف‌های تک نفره تقسیم می‌کنیم و در یخچال قرار می‌دهیم تا خودش را بگیرد.

موضوع: 
امتیاز: 
هنوز رایی ثبت نشده