طرز تهیه آش گوجه سبز ویژه افطار

یک نت ـ آشپزی رمضان ۹۴,طرز تهیه افطاری رمضان ۹۴,رمضان و افطاری,نحوه درست کردن افطاری,افطاری ویژه,رمضان و تهیه افطاری,برای افطار چی درست کنم,افطاری چی بپزم,طرز تهیه سحری رمضان ۹۴,رمضان و سحری,نحوه درست کردن سحری,سحری ویژه,رمضان و تهیه سحری,برای سحر چی درست کنم,سحری چی بپزم,نحوه درست کردن سفره افطار,چیدن سفره افطار,چطور سفره افطاری را درست کنم,چینش ویژه سفره افطار,شیرینی ویژه رمضان ۹۴,باقلوای رمضان ۹۴,شیرینی رمضان ۹۴,زولبیا و بامیه رمضان ۹۴,نحوه درست کردن سفره سحری,چیدن سفره سحری,چطور سفره سحری را درست کنم,چینش ویژه سفره سحر

آش گوجه سبز

یک نت ـ آشپزی رمضان ۹۴,طرز تهیه افطاری رمضان ۹۴,رمضان و افطاری,نحوه درست کردن افطاری,افطاری ویژه,رمضان و تهیه افطاری,برای افطار چی درست کنم,افطاری چی بپزم,طرز تهیه سحری رمضان ۹۴,رمضان و سحری,نحوه درست کردن سحری,سحری ویژه,رمضان و تهیه سحری,برای سحر چی درست کنم,سحری چی بپزم,نحوه درست کردن سفره افطار,چیدن سفره افطار,چطور سفره افطاری را درست کنم,چینش ویژه سفره افطار,شیرینی ویژه رمضان ۹۴,باقلوای رمضان ۹۴,شیرینی رمضان ۹۴,زولبیا و بامیه رمضان ۹۴,نحوه درست کردن سفره سحری,چیدن سفره سحری,چطور سفره سحری را درست کنم,چینش ویژه سفره سحر

 

مواد لازم :
 گوجه سبز     750 گرم
 گوشت چرخ کرده     300 گرم
 سبزی آش     یک کیلوگرم
 بلغور گندم     2 پیمانه
 لوبیا قرمز     یک پیمانه
 عدس      یک پیمانه
نعنا خشک      3 قاشق سوپ خوری
پیاز     نیم کیلوگرم
نمک و فلفل      به مقدار لازم
روغن مایع     به مقدار لازم

روش تهیه :
1. لوبیا قرمز را در یک کاسه آب به مدت 24ساعت خیس کنید. بلغور و عدس را نیز به صورت جداگانه در آب به مدت یک ساعت خیس کنید.

2. یکی از پیازها را پوست بکنید و پس از خرد کردن، در تابه ای حاوی مقداری روغن داغ شده، بریزید تا نیمه سرخ شود. سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و همراه با آن تفت دهید. اضافه کردن کمی نمک و فلفل به گوشت را نیز فراموش نکنید. در تابه را بگذارید تا گوشت همزمان با سرخ شدن بپزد. در این فاصله زمانی، بقیه پیازها را پوست کنده  به صورت خلالی خرد کنید.

3. یک قابلمه بزرگ مخصوص آش آماده کنید و در آن کمی روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید. پیازهای خلالی شده را داخل روغن سرخ کنید و بعد یک قاشق از نعنای خشک را نیز در روغن تفت دهید؛ البته پیش از آن، کمی از پیاز داغ را برای تزیین روی آش بردارید. حالا لوبیا را همراه دو لیوان آب اضافه کنید و بگذارید نیم پز شود. پس از آن، عدس و بلغور را اضافه و  صبر کنید تا این حبوبات هم نیم پز شوند.

4. در فاصله زمانی لازم برای پخت حبوبات، سبزی را پاک کنید و پس از شستن، به صورت درشت خرد کنید. بعد از اینکه همه حبوبات نیم پز شدند، سبزی را  همراه دو لیوان آب جوشیده به غذا اضافه کنید.

5. گوجه سبزها را شسته و چوب آنها را جدا کنید. بعد از اینکه سبزی پخته شد، گوجه ها را  همراه گوشت چرخ کرده سرخ شده به آش اضافه کنید. در این مرحله، حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا آش کاملا جا بیفتد.

6. در پایان در تابه کوچکی مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس 2 قاشق باقیمانده نعنا خشک را در آن تفت دهید. حالا روی آش را با نعنا داغ و پیاز داغ تزیین کنید.

امتیاز: 
هنوز رایی ثبت نشده