طرز تهیه شیرینی شکری برای نوروز 95

نوروز 95,شیرینی نوروز 95,طرز تهیه شیرینی شکری, درست کردن شیرینی شکری, شیرینی شکری مخصوص عید, شیرینی شکری برای عید نوروز, مواد لازم برای شیرینی شکری, نحوه درست کردن شیرینی شکری, آموزش شیرینی پزی, سایت شیرینی پزی, شیرینی های عید نوروز, شیرینی های نوروز 95
شیرینی شکری

یک نت ـ طرز تهیه شیرینی شکری برای نوروز 95

برای عید و سال نو این شیرینی های خوش طعم را درست کنید.

مواد لازم :
روغن شیرینی پزی      دو سوم پیمانه
 کره      دو سوم پیمانه
 شکر      یک و نیم پیمانه + مقدار کمی برای تزئین
 تخم مرغ     2 عدد
وانیل     2 قاشق چای خوری
آرد     سه و نیم پیمانه
بیکینگ پودر     2 قاشق چای خوری
نمک     1 قاشق چای خوری

روش تهیه :
دمای فر را روی 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتی‌گراد) تنظیم نمایید.
کره، روغن و شکر را با هم مخلوط کنید و خوب به هم بزنید تا صاف و یکدست شوند. سپس تخم مرغ و وانیل را بیفزایید.
ابتدا آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس آن‌ها را به سایر مواد بیفزایید و خوب هم بزنید تا خمیر خودش را بگیرد.

از خمیر آماده شده، توپ‌های کوچک هم اندازه درست کنید. توپ ها را در مقداری شکر بغلتانید و به فاصله 5 سانتیمتری از هم، در سینی فر بچینید.
شیرینی‌ها را 10 الی 12 دقیقه داخل فر گرم شده قرار دهید تا سطح زیرین آن ها کمی تیره شود. سپس آن‌ها را از فر خارج نمایید تا سرد شوند.

امتیاز: 
هنوز رایی ثبت نشده