طرز تهيه پیراشکی گوشت

یک نت ـ طرز تهيه پیراشکی گوشت مواد میانی این پیراشکی رو هر جور که بخواهیم میتونیم تغییر بدیم.
پیراشکی

 

مواد لازم:

مواد میانی این پیراشکی رو هر جور که بخواهیم میتونیم تغییر بدیم.

گوشت

پیاز

رب گوجه

زعفرون دمکرده

جعفری خرد شده

نمک و فلفل

فلفل دلمه ای

طرز تهیه:

 ابتدا خمير را آماده ميكنيم.

سس گوشت رو آماده میکنیم نيازي نميبينم خيلي مفصل توضيح بدم چون ميدونم ديگه توش استادین...

اين سس گوشتيه كه خودم آماده میکنم...پياز رو خرد میکنیم و در روغن تفت ميديم وقتي سبك شد گوشت رو اضافه ميكنيم و تفت ميديم .بعد فلفل دلمه ای خرد شده و رب گوجه فرنگي رو اضافه ميكنيم و اجازه ميديم 5 دقيقه با حرارت متوسط جا بيافته در نهايت و نمك و فلفل و زعفرون دمکرده رو اضافه و بعد از روي حرارت برداشته و جعفري رو هم توش ميريزيم.

 

حالا سطح كار رو آرد ميپاشيم و يك گلوله كوچك از خمير برمیداریم و با وردنه پهن ميكنيم.

 

 

 

 

با قالب گرد و يا يك ليوان خمير رو قالب ميزنيم.

خمير رو روي قالب قرار ميديم.(قالب پيراشكي رو ميتونيد به راحتي از فروشگاههاي لوازم قنادي تهيه كنيد در سايزها و اشكال مختلف موجوده)*

 و روي يك سمت از پيراشكي رو به اندازه يك قاشق سرخالی از سس گوشت میریزیم.

 

 

قالب رو ميبنديم و فشار ميديمخودش دو لبه رو به هم می چسبونه و لبه کار رو شکل دار می کنه و همه هم یک اندازه در میان.

 

 

حاشيه اضافي خمير رو جدا میکنیم و روي سطحي كه آرد پاشيديم قرارش ميديم.

 

 ولی من این مدل پیچیدن رو بیشتر دوست دارم مثل قطاب ..

 

 همه رو به همین ترتیب آماده میکنیم (ولی بهتره روش يك دستمال یا نایلون تميز بكشين كه سطحشون خشك نشه)*

 بعد در روغنی که از قبل داغ شده قرار میدیم.

 یکطرفش که سرخ شد برمیگردونیم تا طرف دیگرش هم سرخ بشه.رنگ اون هر وقت دلخواه بود میتونیم در بیاریم.

 همین پیراشکی ها رو میتونیم داخل فر هم تهیه کنیم.(برای کسانی مناسبه که از پیراشکی های سرخ شده فراری هستند)*پیراشکی های پیچیده شده رو یکی یکی بذارید توی قالب هر پیراشکی رو یه جوری بذارید که یه مقدار از پیراشکی بغلی رو بپوشونه.

 رج اول که پر شد،میریم سراغ رج دوم.

 

به همین ترتیب ادامه میدیم تا کل پیراشکی ها تموم بشه.

 

برای وسطش یه مقدار از خمیر برمیداریم داخلش رو مقداری از مواد میریزیم و به شکل توپ کوچیک درمیاریم و در جای خالی قرار میدیم.

 

روش از مایه رومال میمالیم (زرده تخم مرغ زعفرون و شیر)و در قسمت وسطش مقداری کنجد میریزیم.

 در طبقه وسط فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۵تا۴۰دقیقه قرار میدیم تا پخته و طلایی بشن.

 این هم بعد از پختش....

 بافت و طعمش عاااااااااالیه..

 

اینم از پیراشکی های سرخ شده مون...با اين رسپي تعداد زیادی پیراشکی دارین. البته بستگي به ميزان پهن كردن خمير داره و همينطور سايز قالبتون.

 بافت خمیر بعد از سرخ شدن رویه کاملا ترد و وسط کاملا نرمی داره.....

 نوش جونتون.....

امتیاز: 
هنوز رایی ثبت نشده